ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πυροβόλησε τον πατέρα μου και μετά ήρθε και σε εμάς τα παιδιά»

«Ποιος έβαλε χάπι στο ποτό; 60 χρόνια δεν έχω πιει ποτέ τέτοιο», φέρεται να είπε ο 74χρονος

Δηλώσεις έκανε η κόρη του 50χρονου που δολοφονήθηκε στον Άγιο Παντελεήμονα, τονίζοντας ότι η οικογένεια γνώριζε τον δράστη, ο οποίος σε κατάσταση μέθης πυροβόλησε τον πατέρα και μετά φέρεται να έστρεψε το όπλο προς τα παιδιά.

Το κορίτσι μίλησε στην εκπομπή «Live News» και είπε πως «ήμασταν σε ένα πάρτι, ήμασταν καλά και ήπιε πολύ αυτός ο γέρος. Τον ξέρουμε πολλά χρόνια. Όχι πολλά, έξι. Ήπιε πολύ και μέθυσε. Τελείωσε το πάρτι και πήγαν όλοι σπίτια τους. Μετά ξανά ήρθε σε εμάς δηλαδή, πήρε το πιστόλι και ήρθε σε εμάς και ανέβηκε πάνω, γιατί του ανοίξαμε εμείς. Νομίζαμε ότι δεν θα κάνει κάτι».

«Ανέβηκε πάνω, κάθεται, του είπαμε να περάσει, κάθεται και λέει “ποιος μου έβαλε χάπι στο ποτό; 60 χρόνια πίνω ποτό και δεν έχω πιει ποτέ τέτοιο ποτό”. Του είπαμε ότι δεν βάλαμε τίποτα και μετά έβγαλε το πιστόλι και πρώτα έριξε στον πατέρα μου και μετά ερχόνταν και σε εμάς τα παιδιά. Η μαμά τον σταματούσε και “έφαγε” μια στο χέρι. Δικό μου ήταν το πάρτι, τον ξέραμε, αλλά δεν νομίζαμε ότι θα κάνει κάτι τέτοιο», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, η μητέρα του κοριτσιού είναι τραυματισμένη στο νοσοκομείο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Mega, δεν έχει μπει ακόμη στο χειρουργείο και φέρεται να φοράει τα ματωμένα ρούχα της ακόμη.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση