ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο - Του πέρασαν χειροπέδες

Σχηματίστηκε δικογραφία

Μετέτρεψε σε κινούμενο στόχο έναν σκύλο που είχε απομακρυνθεί από τους ιδιοκτήτες του σε αγροτική περιοχή της Ρόδου ένας απάνθρωπος Έλληνας, ο οποίος πυροβόλησε εν ψυχρώ το άτυχο ζώο και το τραυμάτισε θανάσιμα. Το περιστατικό είχε συμβεί το απόγευμα της 23ης Μαρτίου.

Έπειτα από αξιολόγηση στοιχείων που οδήγησαν στην ταυτοποίησή του, ο αδίστακτος «πιστολέρο» ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Αρχαγγέλου και συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής, καθώς στην κατοικία του βρέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο που κατείχε χωρίς άδεια και κατασχέθηκε μαζί με 31 φυσίγγια. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και θανάσιμο τραυματισμό ζώου συντροφιάς, για τον οποίο του επιβλήθηκε και τσουχτερό διοικητικό πρόστιμο.

Πωλούσαν εκατοντάδες κοτοπουλάκια στη λαϊκή

Μετά από καταγγελίες πολιτών που ψώνιζαν στον χώρο της λαϊκής αγοράς στην περιοχή Ταραμπούρα της Πάτρας, συνελήφθησαν το πρωί του Σαββάτου από αστυνομικούς του Γ΄ τμήματος δύο άτομα που πωλούσαν παράνομα μικρά κοτοπουλάκια. Ούτε λίγο ούτε πολύ, οι δράστες είχαν στοιβάξει περισσότερα από 350 μικρά κοτοπουλάκια σε αυτοσχέδια μικρά κουτιά. Τα διοικητικά πρόστιμα που τους επιβλήθηκαν ξεπερνούν το 1.500.000 ευρώ.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση