ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πυρκαγιά σε παράνομο εργοστάσιο κάνναβης - 5 πυροσβέστες στο νοσοκομείο

Αισθάνθηκαν μια ασυνήθιστη αίσθηση καψίματος στο πρόσωπό τους που προκλήθηκε πιθανώς από τα χημικά στο εσωτερικό του κτιρίου

Πέντε πυροσβέστες χρειάστηκε να μεταβούν στο νοσοκομείο το πρωί του Σαββάτου, αφού παρατήρησαν μια ασυνήθιστη αίσθηση καψίματος στο πρόσωπό τους κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε παράνομο εργαστήριο κάνναβης στο κέντρο του Λος Άντζελες.

Ο Μπράιαν Χάμφρεϊ, εκπρόσωπος του Πυροσβεστικού Σώματος του Λος Άντζελες, δήλωσε ότι δεν αποκλείεται η αίσθηση αυτή να προήλθε από την καύση χημικών ουσιών που βρίσκονταν στο εσωτερικό του κτιρίου. «Πρόκειται για έμπειρους πυροσβέστες που ένιωσαν κάτι ασυνήθιστο» είπε χαρακτηριστικά, διευκρινίζοντας ότι οι πέντε άνδρες δεν είχαν κάποιο άλλο περίεργο σύμπτωμα ούτε αντιμετώπιζαν πρόβλημα με την αναπνοή τους.

Και οι πέντε πυροσβέστες είχαν πάρει εξιτήριο μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου και είχαν επιστρέψει στα καθήκοντά τους, πρόσθεσε ο Χάμφρεϊ.

Άτομα που κάλεσαν την Πυροσβεστική για να ενημερώσουν για την πυρκαγιά είχαν πει ότι μπορεί να βρίσκονταν ένας ή περισσότεροι άνθρωποι στο εσωτερικό του κτιρίου. Μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς, οι πυροσβέστες έφεραν σκύλους εκπαιδευμένους στον εντοπισμό πτωμάτων, ωστόσο δεν υπήρξε κάποιο εύρημα.

Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν υπό διερεύνηση, ανέφερε στις δηλώσεις του ο Χάμφρεϊ, προσθέτοντας ότι δεν είναι σαφές αν στο κτίριο υπήρχε καλλιέργεια κάνναβης ή αν γινόταν εκεί μόνο η επεξεργασία. Τον περασμένο μήνα, ένα πτώμα ανασύρθηκε από πυρκαγιά σε ένα άλλο παράνομο εργαστήριο κάνναβης στο νότιο Λος Άντζελες.

Υπενθυμίζεται ότι στην πολιτεία της Καλιφόρνια η χρήση κάνναβης για αναψυχή είναι νόμιμη εδώ και αρκετά χρόνια.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση