ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρωτόγνωρες εικόνες! Η κακοκαιρία φέρνει φίδια (pics)

Εκκλήσεις κατοίκων

Η κακοκαιρία Daniel έχει προκαλέσει μία ανεπανάληπτη καταστροφή στη Θεσσαλία, με τη Μαγνησία, την Καρδίτσα και τα Τρίκαλα, μεταξύ άλλων, να δέχονται τα μεγαλύτερα πλήγματα τις τελευταίες τρεις μέρες.

Τα ορμητικά νερά έχουν μπει σε αρκετά σπίτια, αναγκάζοντας τους κατοίκους να ανέβουν στις σκεπές προκειμένου να γλιτώσουν. Την ίδια ώρα, η κακοκαιρία έχει παρασύρει τα πάντα στον διάβα της, ακόμη και φίδια τα οποία έχουν βρει «ασφαλή στέγη» σε κατοικίες και κουπαστές σκαλιών. 

Κάτοικος στη Μαραθέα Καρδίτσας έκανε ανάρτηση στο Facebook με φωτογραφίες, που αποτυπώνουν τα ερπετά να έχουν «αγκαλιάσει» την κουπαστή για να διασωθούν από τους ορμητικούς χειμάρρους.

Έκκληση για απεγκλωβισμό 15 ατόμων

Την ίδια ώρα οι εκκλήσεις για απεγκλωβισμούς δεν σταματούν, με την τελευταία να κάνει λόγο για 15 ανθρώπους, που αναζητούν διάσωση από τις αρμόδιες Αρχές στη Μαραθέα Καρδίτσας.

Όπως επισημαίνει όλοι είναι συγκεντρωμένοι στον πρώτο όροφο μιας κατοικίας - άυπνοι, νηστικοί και κουρασμένοι - και δεν υπάρχει η δυνατότητα να μεταφερθούν σε άλλο ασφαλές σημείο.

ΠΗΓΗ: reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση