ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προσοχή, σκληρές εικόνες! Ξυλοκόπησε ηλικιωμένη με το μπαστούνι της (vid)

Σοκαριστικό βίντεο

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε μια 60χρονη γυναίκα στις ΗΠΑ, ενώ βρισκόταν σε σταθμό του μετρό στο Χάρλεμ. Το βίντεο από τις κάμερες του σταθμού δείχνει έναν άνδρα να χτυπά την ηλικιωμένη γυναίκα περισσότερες από 50 φορές με ένα μπαστούνι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, που επικαλείται τις δηλώσεις των αξιωματούχων της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, η επίθεση συνέβη την Παρασκευή το βράδυ, την ώρα που η γυναίκα περπατούσε στο σταθμό West 116 Street και Lenox Avenue.

Τι δείχνει το βίντεο

Το σοκαριστικό βίντεο διάρκειας δύο λεπτών δείχνει τον άγνωστο άνδρα να επιτίθεται στη γυναίκα με μια ομπρέλα και τη γυναίκα να προσπαθεί να τον αποκρούσει με το μπαστούνι της. Ο ύποπτος κατάφερε να αρπάξει το μπαστούνι της γυναίκας καθώς εκείνη έπεσε στο έδαφος ουρλιάζοντας.

Ο άνδρας χτύπησε τη γυναίκα με το δικό της μπαστούνι περισσότερες από 50 φορές στο κεφάλι, το στομάχι, τα πόδια, τα χέρια, την πλάτη με τόση δύναμη που το ξύλινο εργαλείο διαλύθηκε. Η γυναίκα, παρά τα τραύματα της, κατάφερε να αρπάξει ό,τι είχε απομείνει από το μπαστούνι της.

Στην συνέχεια, ο άνδρας συνεχίζει να ρίχνει γροθιές και να φωνάζει στην εμβρόντητη γυναίκα, ενώ το δικό του παντελόνι αρχίζει να πέφτει από την προσπάθεια. Η γυναίκα παρέμεινε ακίνητη στο έδαφος για λίγα δευτερόλεπτα, μέχρι που ο ύποπτος στη συνέχεια την κλώτσησε αρκετές ακόμη φορές πριν το βίντεο κοπεί.

Σε σταθερή κατάσταση η γυναίκα

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ανταποκρίθηκε στην κλήση στο 100 για επίθεση περίπου στις 3:30 τα ξημερώματα. Πηγές της αστυνομίας της Νέας Υόρκης δήλωσαν επίσης στην Post ότι η 60χρονη γυναίκα δεν γνώριζε τον ύποπτο.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο, όπου τώρα πιστεύεται ότι βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση. Ο ύποπτος διέφυγε από τη σκηνή πριν φτάσει η αστυνομία. Ασαφής παραμένη η αιτία που ο άνδρας επιτέθηκε στην ηλικιωμένη.

Δείτε το βίντεο

ΠΗΓΗ: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση