ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προφυλακίστηκε το μοντέλο με τις ουσίες - «Ήταν παρεξήγηση»

Προφυλακίστηκε η 28χρονη για τη διακίνηση παραισθησιογόνων ουσιών

Κάθε κατηγορία που την συνδέει με διακίνηση παραισθησιογόνων ουσιών αρνήθηκε κατά την απολογία της στην 5η τακτική ανακρίτρια, η 28χρονη Βραζιλιάνα, η οποία συνελήφθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με την κατηγορία ότι διακινούσε παραισθησιογόνα ναρκωτικά μέσω e shop με ελιξίρια ευεξίας. Ωστόσο, δεν έπεισε με τους ισχυρισμούς που προέβαλλε και αμέσως μετά την ολοκλήρωση της απολογίας της με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέα.

Πληροφορίες, αναφέρουν πως η 28χρονη, η οποία φέρεται να διατηρούσε και εργαστήριο για την παρασκευή των εν λόγω σκευασμάτων, κατά τη διάρκεια της απολογίας της έκανε λόγο για παρεξήγηση. Συγκεκριμένα, όπως φέρεται να είπε ναι μεν διατηρούσε την επιχείρηση με τα δικά της στοιχεία δεν γνώριζε όμως ότι περιέχεται ποσότητα ναρκωτικής ουσίας στα ελιξίρια ευεξίας.

Στο πλαίσιο αυτής της υπερασπιστικής της γραμμής ζήτησε μάλιστα να πραγματοποιηθεί και σχετική πραγματογνωμοσύνη. Εφόσον, διαπιστωθεί ότι στα ελιξίρια υπάρχει έστω και μία μικρή ποσότητα ναρκωτικών, τότε όπως φέρεται να λέει, αυτό θα είναι λάθος των προμηθευτών της, καθώς στη Βραζιλία υπάρχουν δύο φυτά, εκ των οποίων το ένα παράγει το ελιξίριο και το άλλο την ναρκωτική ουσία.

Η συγκεκριμένη υπόθεση είχε εξιχνιαστεί τον περασμένο Φεβρουάριο και σε βάρος της 28χρονης είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, καθώς βρισκόταν στη Βραζιλία. Τότε, οι αστυνομικές αρχές είχαν συλλάβει τον σύντροφο της νεαρής γυναίκας και μία συνεργάτιδα της.

Τέλος, σύμφωνα με την υπεράσπισή της η 28χρονη είχε ενημερώσει τώρα τις αρχές για την επιστροφή της στην Ελλάδα με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να την αναμένουν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπου και την συνέλαβαν.

Πηγή: Protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X