ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πως επιβίωσε ένας άνδρας επι 3 βδομάδες στην άγρια φύση της Αλάσκας (Vid)

Ο Steele εντοπίστηκε και σώθηκε από κρατικούς στρατιώτες της Αλάσκας

Ο αγώνας επιβίωσης του Tyson Steele είχε αίσιο τέλος την Πέμπτη, όταν βρέθηκε μετά από τρεις εβδομάδες στην άγρια ζωή της Αλάσκας, κοντά στο Skwentna, μετά από την απώλεια του σπιτιού του, καθώς και τον αγαπημένο του σκύλο.

Ο Steele εντοπίστηκε και σώθηκε από κρατικούς στρατιώτες της Αλάσκας, οι οποίοι κλήθηκαν από κάποιους φίλους του άνδρα καθώς δεν μπορούσαν να έρθουν σε επαφή μαζί του.

Το αεροσκάφος δείχνει ότι ο Steele κουνάει τα χέρια του πάνω από το αυτοσχέδιο καταφύγιο που έχτισε ο επιζών για να επιβιώσει, με συντρίμμια που βρήκε μετά την πυρκαγιά του Δεκεμβρίου, και ένα σήμα «SOS» χαραγμένο στο χιόνι για να προσελκύσει την προσοχή.

Το λαμπραντορ σκυλί του, ο Φιλ, χάθηκε στη φωτιά, που πιθανώς ξεκίνησε από ένα κομμάτι χαρτονιού που πετούσε έξω από την καμινάδα και προσγειώθηκε στην οροφή του καλυβιού καθώς κοιμόταν. Αφού έτρεξε έξω με την στη πιτζάμα του, ο Steele παρατήρησε ότι το σκυλί του ήταν παγιδευμένο μέσα.

Ο  Steele επέζησε από τα μέσα Δεκεμβρίου κοιμώμενος σε ένα σπήλαιο χιονιού πριν φτιάξει το καταφύγιό του, ενώ έτρωγε κονσερβοποιημένα προϊόντα που δεν καταστράφηκαν από τη φωτιά. Ο ντόπιος Γιούτα προτίθεται να επισκεφθεί την οικογένειά του στο Salt Lake City, αλλά εξακολουθεί να σχεδιάζει να επιστρέψει στην έρημο της Αλάσκας και να ανοικοδομήσει το σπίτι του.

Πηγή: Ruptly TV

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Επιβίωση  |  Αλάσκα  |  Άντρας  |  SOS  | 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X