24news team
Γνωστή δημοσιογράφος που καλύπτει θέματα Μέσης Ανατολής, με έδρα το Ισραήλ, η Λόρα Σελιέ δεν άφησε να περάσει ασχολίαστο το γεγονός ότι υψηλά ιστάμενα πρόσωπα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ξεχνούν επιλεκτικά το διεθνές δίκαιο, την καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την παράνομη κατοχή και την απειλή πολέμου άμα πρόκειται για την Τουρκία.
Η Λόρα Σελιέ τοποθετήθηκε στα όσα έγραψε η αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Κάγια Κάλας, σε ανάρτησή της στα social media για την Τουρκία και τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Με μία της σύντομη πρόταση, τα είπε όλα για την υποκρισία, τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά.
Η Λιθουανή πολιτικός Κάγια Κάλας, είχε γράψει μεταξύ άλλων: «Η Τουρκία είναι βασικός εταίρος σε θέματα ασφάλειας, μετανάστευσης και ενέργειας, καθώς και υποψήφια χώρα για ένταξη στην ΕΕ. Ήταν καλό που μίλησα με τον πρόεδρο Ερντογάν σχετικά με την περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων ΕΕ - Τουρκίας και τη σημασία των σχέσεων καλής γειτονίας».
Για να σχολιάσει η δημοσιογράφος: «Εν τω μεταξύ, ο κύριος αντίπαλος του Ερντογάν σαπίζει στη φυλακή και η Τουρκία κατέχει τη Βόρεια Συρία και την Κύπρο, ένα κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης».
Μετά την τοποθέτησή της, η Λόρα Σελιέ, δέχθηκε δεκάδες επικριτικά, ειρωνικά και υβριστικά σχόλια από Τούρκους.
Meanwhile Erdogan’s main rival
— Laura Cellier (@Laura_L_Cellier) July 2, 2026
languishes in jail and Turkey occupies Northern Syria AND EU state Cyprus https://t.co/OeiEg50hMF






























