ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πισπιρίγκου: «Μου φέρνει ένα παιδί μπλε...Μου κόπηκαν τα πόδια»

Πώς περιέγραψε τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της

Τις τραγικές στιγμές των θανάτων των δύο μικρότερων παιδιών της περιέγραψε στο δικαστήριο η κατηγορούμενη για τη δολοφονία τους, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο συνήγορός της, Αλέξης Κούγιας, ήταν οι στιγμές που ξέσπασε σε κλάματα μέσα στο δικαστήριο η 33χρονη μητέρα, προτού οι δικαστές αποφασίσουν την προφυλάκισή της και γι’ αυτή την υπόθεση.

Η Μαλένα έφυγε μέσα στο νοσοκομείο

Σύμφωνα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η Ρούλα Πισπιρίγκου περιέγραψε πρώτα στο δικαστήριο τον θάνατο της τρίχρονης Μαλένας, τον Απρίλιο του 2019 στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, η περιγραφή της ήταν ίδια όπως σε όλες τις προηγούμενες καταθέσεις της.

«Στις 16:30 μπήκε στο δωμάτιο μια νοσηλεύτρια και της χορήγησε ένα φάρμακο τύπου “ζαντάκ” για το στομάχι της και έτσι ξύπνησα και εγώ. Στις 16:40 το παιδί τινάχτηκε, με κοίταξε, έβγαλε ένα βρόγχο και έμεινε με τα μάτια μισάνοιχτα. Της μίλησα, της φώναξα “Μαλένα, Μαλένα” της πήρα από τα χέρια τα πανάκια που είχε ως συνήθεια να κρατά στον ύπνο της και έτρεξα στο δωμάτιο των νοσηλευτών να τις φωνάξω» ανέφερε.

«Δεν τις βρήκα, πήγα στο δωμάτιο των γιατρών και πάλι δεν βρήκα κανέναν. Σε κάποιο δωμάτιο άκουσα φωνές και έτρεξα, ήταν εκεί και καθόντουσαν τους είπα “τρέξτε το παιδί κάτι έπαθε και η αντλία χτυπάει”» συμπλήρωσε για τα όσα έγιναν μέσα στο νοσοκομείο.

Ο θάνατος της Ίριδας

Στη συνέχεια, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναφέρθηκε στις τελευταίες στιγμές της Ίριδας που έφυγε σε ηλικία έξι μηνών.

Η 33χρονη μητέρα περιέγραψε όσα έγιναν στο χρονικό διάστημα από τις 07:30 το πρωί μέχρι και 10:30, διάστημα το οποίο βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών.

«Έκανα ένα μπάνιο εγώ, ντύθηκε η Δήμητρα και της είπα, “ετοίμασε πρώτα την μπέμπα και άσε την Τζωρτζίνα να κοιμηθεί” γιατί το προηγούμενο βράδυ κοιμήθηκε 02:30 τα ξημερώματα. Εγώ πήγα να φτιάξω την κρέμα και είπα στην Δήμητρα “ετοίμασε την και φέρε την να την ταΐσω” και μου φέρνει ένα παιδί μπλε… και μου λέει “Τι;”. Μου έπεσαν όλα. Μου κόπηκαν τα πόδια και ήταν εκεί και με κοίταγε» υποστήριξε.

«Τα ματάκια της μισάνοιχτα και έκανε έναν ήχο με το στόμα της (σαν να ξεφυσούσε). Πήρε η Δήμητρα τον Μάνο (Δασκαλάκη), το ΕΚΑΒ. Ξύπνησε η Τζωρτζίνα και φώναζε “όχι και αυτή”» κατέληξε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

ΠΗΓΗ: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση