ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πήγε για πλαστική και της έβαλαν... ανάποδα το στήθος

Τώρα και «στήθη Τουρκίας»

Μετά τα δόντια Τουρκίας και τα στήθη Τουρκίας. Μια Βρετανή διηγήθηκε στη The Sun την απίστευτη περιπέτειά της όταν αποφάσισε να πάει για πλαστική στήθους στη γείτονα. Το σοκ από αυτό που υπέστη τεράστιο.

Η Σαμάνθα Κέι, μια Βρετανή από το Γουρσέστερ της Βρετανίας, στα 53 της, μετά από μεγάλη απώλεια βάρους, με ό,τι αυτό σημαίνει, δηλαδή κρέμασμα του δέρματός της, αποφάσισε να προχωρήσει σε πλαστική. Τόσο στο στήθος της, όσο και στα χέρια της.

Και αμέσως ξεκίνησε έρευνα για το κόστος των πλαστικών και τους γιατρούς. Και μετά από έρευνα κατέληξε να πάει στην Τουρκία, όπου η τιμή για τις δύο αυτές πλαστικές ήταν η μισή σε σχέση με τη Βρετανία. Το αποτέλεσμα όμως ήταν κομικωτραγικό, οι χειρουργοί στην επέμβαση τα έκαναν πραγματικά μαντάρα και η ίδια εν τέλει αναγκάστηκε να κάνει διορθωτική επέμβαση στη Βρετανία.

Η περιπέτειά της δημοσιοποιείται από τη βρετανική Sun την ώρα που έχει ήδη προκληθεί σάλος στη Βρετανία με τα «δόντια Τουρκίας», την περίπτωση δήλωση Βρετανών που πήγαν στην Τουρκία για να φτιάξουν τα δόντια τους πιο οικονομικά και γύρισαν σπίτι τους έχοντας αποκτήσει πολλά και μόνιμα προβλήματα.

Πώς τα έκαναν μαντάρα στην Τουρκία και μού έβαλαν ανάποδα το στήθος, η Βρετανή παθούσα διηγείται

Η ίδια η Σαμάνθα Κέι διηγήθηκε την ιστορία της.

«Ποτέ δεν είχα τεράστιο στήθος, αλλά ήμουν ευχαριστημένη με το cup Β. Μετά την απώλεια βάρους, όμως, είχα καταλήξει με μια σακούλα δέρματος.

Ηταν πολύ αμήχανο και έτσι εξέτασα το ενδεχόμενο μιας χειρουργικής επέμβασης. Μισούσα επίσης τις μασχάλες μου και ήθελα να τις μαζέψω.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο η επέμβαση αυτή κόστιζε περίπου 8.000 λίρες, αλλά στην Τουρκία θα ήταν η μισή τιμή. Ξόδεψα ώρες ψάχνοντας στο διαδίκτυο για χειρουργούς, κάνοντας έρευνα, διαβάζοντας μαρτυρίες και κριτικές. Δεν πίστευα ότι έπαιρνα κάποια ρίσκο.

Πέταξα στην Τουρκία με τον σύζυγό μου John και συνάντησα τον χειρουργό που είχα επιλέξει.

Φαινόταν επαγγελματίας, αλλά όταν του είπα ότι ήθελα ένα cup C, είπε ότι ήταν πολύ μεγάλο και ότι θα μου έφτιαχνε cup B. Με ανησύχησε ο τρόπος του, αλλά θεώρησα ότι ήταν το γλωσσικό εμπόδιο στη μέση».

Το πακέτο της Σαμάνθα περιελάμβανε διαμονή στο ξενοδοχείο πριν και μετά τις επεμβάσεις.

«Όταν συνήλθα μετά την επέμβαση, ήμουν στο κρεβάτι και με επίδεσμο.

Προσπάθησα να γυρίσω πλευρά, αλλά ίδρωσα από την αγωνία μου. Με το ζόρι άντεχα τον πόνο. Υποτίθεται ότι θα έλεγχαν τις ζωτικές ενδείξεις μου όλη τη νύχτα, αλλά δεν ήρθε κανείς».

Επτά ημέρες αργότερα η Σαμάνθα επιβιβάστηκε σε ένα αεροπλάνο και επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Ο πόνος συνεχίστηκε και τρομοκρατήθηκα όταν έβγαλα τους επιδέσμους μου.

Είχα δύο εμφυτεύματα ψηλά, αλλά οι θηλές μου και το χαλαρό δέρμα μου κρέμονταν σαν μαστοί από κάτω. Τα είχαν κάνει τελείως μαντάρα στην επέμβαση.

Ήμουν συντετριμμένη και αρνιόμουν να βγω από το σπίτι. Τηλεφώνησα στην κλινική, αλλά αρνήθηκαν να μου μιλήσουν.

Όταν παραπονέθηκα γι' αυτούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με μπλόκαραν. Απείλησα να τους κάνω μήνυση, αλλά κανείς δεν απάντησε ποτέ.

Τους επόμενους μήνες το στήθος μου χειροτέρεψε. Το ένα στήθος ήταν πάνω, το άλλο κάτω. Δεν μπορούσα να πιστέψω τι είχα κάνει».

Ευτυχώς, η Σαμάνθα είχε ιατρική ασφάλιση και της δόθηκε αποζημίωση 2.000 λιρών. Τον περασμένο μήνα κατάφερε να εξοικονομήσει αρκετά χρήματα για να βρει έναν χειρουργό στο Ηνωμένο Βασίλειο για να φτιάξει το στήθος της. Το κόστος της επέμβασης ανέρχεται σε 8.500 λίρες.

«Τώρα αναρρώνω από την εγχείρηση. Έχω ξοδέψει πάνω από 12 χιλιάδες λίρες αντί για την "εξοικονόμηση" που νόμιζα ότι θα είχα στην Τουρκία.

Θα προειδοποιούσα κάθε γυναίκα να μην κάνει αυτό που έκανα εγώ».

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X