ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πέθανε από κορωνοϊό αμερικανός αντιεμβολιαστής παρουσιαστής

Άλλαξε γνώμη λίγο πριν από το τέλος, αλλά ήταν αργά...

Άλλαξε γνώμη λίγο πριν από το τέλος, αλλά ήταν αργά. Αμερικανός παρουσιαστής και γνωστός αντιεμβολιαστής στη Φλόριντα των ΗΠΑ έχασε τη ζωή του, όταν κόλλησε COVID-19 και βρέθηκε στο νοσοκομείο.

Ο 65χρονος Dick Farrel χρησιμοποίησε την εκπομπή του και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να κάνει σφοδρές επιθέσεις εναντίον του Dr Anthony Fauci , τον οποίο αποκαλούσε ψεύτη και έλεγε ότι κανείς δεν πρέπει να κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό.

Έγραφε χαρακτηριστικά: «Γιατί να πάρετε ένα εμβόλιο, που προωθείται από ανθρώπους, που είπαν ψέματα για τις μάσκες; Οι μάσκες είναι πάνες προσώπου και καλσόν προσώπου».

Ένθερμος υποστηρικτής του πρώην προέδρου Donald Trump, ο 65χρονος παρουσιαστής έγραφε συχνά για αβάσιμες θεωρίες συνωμοσίας περί εκλογικής απάτης.

Όλα άλλαξαν, όμως, όταν νόσησε με COVID-19 και μπήκε στο νοσοκομείο για τρεις εβδομάδες. Τα όσα βίωσε, τον έκαναν να επανεκτιμήσει την κατάσταση και να αρχίσει να προτρέπει τους φίλους του να εμβολιαστούν.

Η Amy Leigh Hair, στενή φίλη του, έγραψε στο Facebook: «Η COVID πήρε έναν από τους καλύτερους φίλους μου! RIP Dick Farrel. Μου έστειλε μήνυμα για το εμβόλιο και μου είπε «Πάρτε το!» Μου είπε ότι αυτός ο ιός δεν είναι αστείο και είπε: «Μακάρι να είχα κάνει εμβόλιο».

Η Hair δήλωσε στη συνέχεια ότι στην αρχή δεν εμπιστευόταν ούτε εκείνη το εμβόλιο, αλλά ότι, πλέον, χαίρεται που εμβολιάστηκε.

ΠΗΓΗ: healthstories.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X