ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πατέρας χτυπούσε με σκουπόξυλο τον 11χρονο γιο του στο μπαλκόνι

Βόλος: Μήνυσε τη γειτόνισσα που τον είδε!

Αλλο ένα περιστατικό κακοποίησης και ξυλοδαρμού αγοριού βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα για το gegonota.news, μια γυναίκα στον Βόλο, είδε με τα μάτια της τον ξυλοδαρμό από το παράθυρό της, και συγκεκριμένα έναν πατέρα να χτυπά το παιδί του στο μπαλκόνι του σπιτιού τους.

Κατά το δημοσίευμα, όλα όσα έζησε το παιδί στα χέρια του πατέρα του περιγράφονται στη δικογραφία, στην οποία κατηγορούμενος δεν είναι ο πατέρας, αλλά η γειτόνισσα!

Κι αυτό καθώς ο πατέρας ενημερώθηκε για το πρόσωπο που κάλεσε την αστυνομία για να σωθεί το παιδί από τα χέρια του και κατέθεσε εναντίον της γειτόνισσάς του μήνυση και αγωγή. Στο μεταξύ, η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Βόλου που ενημερώθηκε πως ένα παιδί χτυπήθηκε με ραβδί, εμφανίστηκε στο σπίτι του κακοποιητή για κοινωνικό έλεγχο, ένα μήνα μετά το περιστατικό όταν πλέον από το σώμα του παιδιού είχαν εξαφανιστεί οι μώλωπες, σύμφωνα τα στοιχεία στη δικογραφία.

Σύμφωνα με το gegonota.news, αναμένεται σύντομα να εκδικαστεί η μήνυση, ενώ ο δικαστής που εκδίκασε την αγωγή του πατέρα την απέρριψε και πίστεψε πως το παιδί είχε κακοποιηθεί. Ο πατέρας ζητούσε ως αποζημίωση 150.000 ευρώ.

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση