ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πατέρας Αντώνιος: «Δεν κρύβομαι» - Οργισμένη η πρεσβυτέρα

«Δεν έκρυψα ποτέ χρήματα»

Νέα δημόσια αντίδραση για τις κατηγορίες εναντίον του είχε ο πατέρας Αντώνιος της Κιβωτού του Κόσμου

Τόσο ο ίδιος (που παραμένει άφαντος) όσο και η πρεσβυτέρα που εμφανίστηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένη το πρωί όταν είδε τηλεοπτικές κάμερες, δηλώνουν σοκαρισμένοι για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στα οικονομικά της Κιβωτού του Κόσμου για τέσσερα κακουργήματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star ο πατέρας Αντώνιος φέρεται να είπε πως «με κατηγορούν άδικα, τα ράσα μου δεν έχουν τσέπες».

«Δεν περίμενα μετά από τόση προσπάθεια να ακούγεται το όνομά μου για τέτοια πράγματα. Όλα τα περιουσιακά στοιχεία είναι περασμένα στην Κιβωτό. Δεν έχω τίποτα δικό μου. Όλα είναι των παιδιών».

Για να προσθέσει μιλώντας σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του: «Δεν κρύβομαι από κανέναν. Αν με ζητήσουν οι αρχές θα εμφανιστώ αμέσως. Με κατηγορούν άδικα άνθρωποι που δεν πέρασαν καν από την Κιβωτό».

«Δεν περίμενα μετά από τόση προσπάθεια να ακούγεται το όνομά μου για τέτοια πράγματα. Όλα τα περιουσιακά στοιχεία είναι περασμένα στην Κιβωτό. Δεν έχω τίποτα δικό μου»

Από την πλευρά της και η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή, δηλώνει οργισμένη και υπό πίεση αν και περίμενε, όπως λέει, τις εξελίξεις.

«Δεν έκρυψα ποτέ χρήματα σε μυστικές γωνιές. Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα για τις εξελίξεις. Οι νομικοί μας είχαν ενημερώσει τι θα συμβεί. Ανεβαίνουμε τον δικό μας Γολγοθά και θα αποδείξουμε ότι όλα έγιναν σύμφωνα με το γράμμα του νομού».

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Star, άνθρωποι του πατερά Αντωνίου ζητούν να δώσουν εξηγήσεις αν κάποιοι έκαναν κακό σε παιδί της δομής.

«Να αναλάβουν τις ευθύνες τους και όσοι έδεναν και έλυναν στην δομή. Αν ήξεραν κάτι και δεν μιλούσαν στον πατέρα Αντώνιο πρέπει να τιμωρηθούν. Για τα χρήματα όμως ακούγονται υπερβολές. Υπήρχαν τεράστια έξοδα και με κόπο καταφέρναμε να ανταπεξέλθουμε» ανάφεραν άτομα από το περιβάλλον του πατέρα Αντώνιου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ φερόταν να «κρύβεται» στη δομή του Κολωνού, ωστόσο αυτό διαψεύστηκε.

Την ίδια ώρα, ο πατέρας Αντώνιος φέρεται να μην έχει παραλάβει ακόμη το έγγραφο της απόφασης απομάκρυνσης του και απαγόρευσης εισόδου του σε όλες τις δομές της χώρας, απόφαση που αφορά τον ίδιο, αλλά και τους τρεις στενούς συνεργάτες του που ήδη έχουν απομακρυνθεί.

Ωστόσο, στο δελτίο ειδήσεων του MEGA σήμερα ο φάκελος... εντοπίστηκε πεταμένος στον δρόμο μπροστά από την οικία του στη Ραφήνα.

Η απόφαση του εισαγγελέα θα ισχύει για 90 ημέρες τουλάχιστον, μετά την απόφαση του εισαγγελέα ανηλίκων. Σύμφωνα με την απόφαση (που μπορεί να ανανεωθεί μετά το πέρας των 90 ημερών) δεν του επιτρέπεται να έχει καμία επαφή με τις δομές της Κιβωτού και τα παιδιά τα οποία φιλοξενούν.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Alpha, έχει ειδοποιηθεί φορτηγό μεταφορικής για να μεταφέρει τα υπάρχοντα του ζευγαριού στη νέα τους στέγη.

Πηγή: iefimerida

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση