ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παντρεύτηκε τον πατριό του άντρα της - «Ακούγεται σκανδαλώδες, αλλά...»

Είναι 29 χρόνια μεγαλύτερός της

Παρά τη διαφορά 29 χρόνων που έχουν, μια γυναίκα αποφάσισε να παντρευτεί τον πατριό του πρώην συζύγου της και να κάνει παιδί μαζί του. Και οι δύο είχαν πάρει προηγουμένως διαζύγιο.

Η 31χρονη Erica Quiggle, από το Κεντάκι των ΗΠΑ, 31, from Harrodsburg, Kentucky, έτρεφε ιδιαίτερη συμπάθεια για τον «πεθερό» της, τον 60χρονο Jeff Quiggle, όσο και οι δύο ήταν παντρεμένοι με άλλους ανθρώπους.

Όταν η σχέση της με τον πρώτο σύζυγο και πατέρα του 9χρονου γιου της, τελείωσε το 2011, ήταν ο Jeff εκείνος που της στάθηκε και την παρηγόρησε στις δύσκολες στιγμές της.

Η Έρικα, νοικοκυρά και μητέρα που ήταν μόλις 19 ετών όταν έκανε τον πρώτο της γάμο, σύντομα άρχισε να ερωτεύεται τον Jeff, σύμφωνα με τη Daily Mail. Χωρίς να θέλει να πληγώσει κανέναν και με την ηλικιακή διαφορά τους να πλησιάζει τα 30 χρόνια, προσπάθησε να καταπολεμήσει τα συναισθήματά της, όπως λέει. Όμως το 2017, ο γάμος του έληξε και ο Jeff εξέφρασε τα συναισθήματά του προς την Erica.

Η οικογένειά τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό στη ζωή της κόρης τους, η οποία γεννήθηκε το 2018. Ο γάμος τους έγινε τον περσινό Αύγουστο.

«Ακούγεται σκανδαλώδες, αλλά είχαμε αυτή την αγάπη που δεν μπορούσαμε να αρνηθούμε. Παρά τα όσα έχουν γίνει, η σχέση μας είναι τέλεια τώρα», λέει η Erica, η οποία γνώριζε τον σημερινό της σύζυγο από τότε που ήταν 16 ετών μέσω της αδερφής του πρώτου της άντρα.

Η Erica έχει κοινή επιμέλεια του γιου της με τον πρώτο της σύζυγο, ο οποίος έχει παντρευτεί και πάλι και ζει ακόμη κοντά τους, όπως και η μητέρα τους, η οποία εύχεται τα καλύτερα για το ζευγάρι, αναφέρει το δημοσίευμα.

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X