ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παντρεμένο ζευγάρι ήθελε ραντεβού για να βιάσει τη 12χρονη

Φρικιαστικές αποκαλύψεις

Ακόμα κι αν κάποιος έχει... γερό στομάχι, δύσκολα μπορεί να συγκρατήσει τα συναισθήματά του για την υπόθεση της 12χρονης, η οποία βιαζόταν επί τουλάχιστον ενάμιση χρόνο υπό τις «οδηγίες» του 53χρονου βιαστή και προαγωγού της Ηλία Μίχου, ο οποίος φέρεται να είχε φτιάξει και διαδικτυακή πλατφόρμα για να προσελκύσει ενδιαφερόμενους παιδοβιαστές. Οι αποκαλύψεις για την υπόθεση των Σεπολίων έρχονται με τη μορφή χιονοστιβάδας και με τόσους εμπλεκόμενους, κανείς δεν ξέρει πού θα σταματήσουν.

Ο θείος του 12χρονου κοριτσιού αποκάλυψε μέσω του ΑΝΤ1 πως ζευγάρι είχε προσεγγίσει το κορίτσι για να το βιάσει. Στη δικογραφία περιλαμβάνονται 600 σελίδες με απομαγνητοφωνήσεις συνομιλιών του 53χρονου τις τελευταίες 3 εβδομάδες που το κινητό του παρακολουθούνταν. «Εστελνε ένας παντρεμένος και μίλαγε και η γυναίκα του μαζί. Το σηκώνω εγώ στο messenger και ακούω τη γυναίκα να λέει: “έλα κορίτσι μου”. Μόλις ακούν εμένα, το έκλεισε», είπε ο θείος της 12χρονης μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό στον ΑΝΤ1.

Απειλούσε ότι θα την σκοτώσει

Ο θείος του παιδιού είπε επίσης ότι ο 53χρονος είχε απειλήσει το παιδί για να το αναγκάσει να εκδίδεται. Το κοριτσάκι αποκάλυψε στην οικογένειά του ότι ο κατηγορούμενος την είχε απειλήσει ακόμη και με πιστόλι. «Μας είπε προχθές ότι το απείλησε με ένα πιστόλι. “Θα σε σκοτώσω και εσένα και την οικογένειά και θα πεινάσετε. Εμένα δεν με πιάνει κανένας και το ξέρεις, έχω επαφές”». Σε άλλο σημείο, ο θείος είπε για τις απειλές: «”Θέλετε να έχετε να τρώτε, θα σου δίνω εγώ λεφτά, πράγματα από το μαγαζί. Πήγαινε στον κύριο να του μιλήσεις, τίποτα δεν θα σου κάνει, θα σου δώσει λεφτά”».

Η αστυνομία απαντούσε στις κλήσεις των παιδόφιλων

Τις τρεις εβδομάδες που η αστυνομία παρακολουθούσε τον 53χρονο, είχε ζητήσει από την οικογένεια να μην εμφανίζεται πουθενά. Το παιδί δεν πήγαινε στο μαγαζί του και όταν ο κατηγορούμενος τηλεφωνούσε στη 12χρονη, το κινητό απαντούσε μια αστυνομικός. «Απάνταγε η αστυνομία σε ό,τι στέλνανε αυτοί. Δεν είχε πλέον το κινητό, μας το πήρε η αστυνομία και παρακολουθούσε το κύκλωμα» είπε ο θείος.

ΠΗΓH: reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση