ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ουίλιαμ και Χάρι διαψεύδουν: Δεν υπήρξε «bullying» από τον πρωτότοκο στον μικρό αδελφό

Τι αναφέρει η κοινή δήλωση τους

Δημοσίευμα βρετανικής εφημερίδας που αναφέρεται στη σχέση τους διαψεύδουν λίγες ώρες πριν από την οικογενειακή σύνοδο στο Σάντριγχαμ οι πρίγκιπες Χάρι και Ουίλιαμ.

Η κοινή δήλωση, εξ ονόματος του Δούκα του Σάσεξ και του Δούκα του Κέιμπριτζ που δόθηκε πριν από λίγη ώρα στη δημοσιότητα αναφέρει: «Παρά τις ξεκάθαρες διαψεύσεις, μία ψευδής είδηση δημοσιεύτηκε σήμερα σε εφημερίδα του Ηνωμένου Βασιλείου με εικασίες αναφορικά με τη σχέση του Δούκα του Σάσεξ και του Δούκα του Κέιμπριτζ. Για τους αδελφούς που ενδιαφέρονται τόσο βαθιά για τα θέματα που αφορούν την ψυχική υγεία, η χρήση της γλώσσας με αυτό τον προκλητικό τρόπο είναι προσβλητική και δυνητικά επιβλαβής».

Η ανακοίνωσή δεν ξεκαθαρίζει σε ποιο δημοσίευμα αναφέρεται αλλά Βρετανικά Μέσα εικάζουν ότι πρόκειται για το άρθρο των Times με τίτλο: «Οι πρίγκιπες «τα έσπασαν» επειδή ο Ουίλιαμ δεν ήταν φιλικός με τη Μέγκαν».

H πρώτη παράγραφος του άρθρου αναφέρεται στον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ και την οικειοθελή αποχώρησή τους από τη Βασιλική οικογένεια εξαιτίας του «bullying» που τους ασκούσε ο Δούκας του Κέιμπριτζ. Η κίνηση αυτή έρχεται μία ημέρα μετά το δημοσίευμα των Sunday Times όπου ο Ουίλιαμ φέρεται να λέει «Προστάτευα τον αδερφό μου όλη μας τη ζωή και δεν μπορώ να το κάνω άλλο».

Megxit: Τα μυστικά της οικογενειακής συνόδου υπό τη βασίλισσα για τον Χάρι και τη Μέγκαν

Πυρετωδώς ετοιμάζεται η βασιλική οικογένεια για την πρωτοφανή σύνοδο κορυφής για το Megxit στο Σάντριγκχαμ προκειμένου να αντιμετωπίσει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα την κρίση στα Βρετανικά Ανάκτορα μετά την απόφαση των Μέγκαν και Χάρι να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και να μοιράζουν το χρόνο τους μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Βορείου Αμερικής.

Βαθιά πληγωμένη από την απόφαση των Σάσεξ, η βασίλισσα Ελισάβετ προσέρχεται στη σημερινή σύνοδο προκειμένου να διευκρινιστεί το χρηματοοικονομικό μέλλον των Σάσεξ όπως και οι τίτλοι τους.

Τα θέματα που μπαίνουν στο τραπέζι είναι το θέμα διαμονής των Μέγκαν και Χάρι και κυρίως οι φόροι που θα επιβαρύνουν τους πολίτες όπως και το θέμα της ασφάλειάς τους, τα οποία ενδέχεται να χρειαστούν ένα χρονικό διάστημα για να επιλυθούν.

Ο βρετανικός Τύπος αποκαλύπτει ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα ακούσει σήμερα από τα χείλη της βασιλικής οικογένειάς ότι θα χρειαστούν πιθανότατα μήνες για να βρεθούν λύσεις που θα ανταποκρίνονται στην απόφαση του ζευγαριού.

Στο μεταξύ, όπως αποκαλύπτει η βρετανική εφημερίδα αναφερόμενη στα μυστικά της σημερινής κρίσιμης συνάντησης, ο πρίγκιπας Χάρι θα πρέπει να αποχωρήσει από το δωμάτιο όπου θα συσκέπτεται η βασιλική οικογένεια για να τηλεφωνήσει στη σύζυγό του Μέγκαν, ο σύζυγος της βασίλισσας Φίλιππος δεν θα είναι εκεί... και η σύνοδος πρέπει να τελειώσει εγκαίρως για το τσάι της Αυτού Μεγαλειότητας.

Το δωμάτιο όπου θα διεξαχθεί η κρίσιμη σύνοδος είναι το «Long Library», μία αίθουσα με μια τεράστια βιβλιοθήκη.

Βρίσκεται δίπλα στο αίθουσα μπιλιάρδου και είναι αρκετά μακριά από άλλα δωμάτια για να εγγυηθεί την ιδιωτικότητα της συνάντησης. Τα παράθυρα βλέπουν στους κήπους και η χαλαρωτική προοπτική μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται η βασίλισσα καθώς κάθεται με τους εγγονούς, τον πρίγκιπα Κάρολο και τους βοηθούς τους, αντιμέτωπη με μία από τις βαθύτερες κρίσεις της βασιλείας της.

H Φιόνα Mακιλγουάμ, η νέα προσωπική γραμματέας των Σάσεξ, αναμένεται να είναι παρούσα στη σύνοδο κορυφής κορυφής Megxit.

Η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» αναφέρει ότι o πρίγκιπας Χάρι είχε πέσει θύμα εκφοβισμού από τον αδερφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ, κάτι που δεν μπορούσε να ανεχτεί με τίποτα η Μέγκαν.

Κι ενώ η Μέγκαν βρίσκεται με τον μικρό Άρτσι στο Βανκούβερ του Καναδά, πηγή που βρίσκεται κοντά στο ζεύγος Σάσεξ, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Τάιμς» του Λονδίνου, επισημαίνει ότι η δούκισσα του Σάσεξ άσκησε έντονες πιέσεις στον σύζυγό της για να απομακρυνθεί από την βασιλική οικογένεια. Του είπε επίσης ότι ο αδερφός του τού κάνει bullying, κάτι που για την ίδια «δεν λειτουργεί».

«Η Μέγκαν θέλει να φύγει. Αυτός βρίσκεται υπό έντονη πίεση να επιλέξει. Είναι λυπηρό. Αγαπά τη βασίλισσα. Νομίζω ότι θα ραγίσει η καρδιά του εάν φύγει. Δεν νομίζω ότι αυτό θέλει πραγματικά», υποστηρίζει η πηγή που δεν κατονομάζεται.

Την ίδια ώρα, αξιωματούχοι των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ εκφράζουν φόβους ότι η σύζυγος του κοκκινομάλλη Δούκα του Σάσεξ θα ανοίξει το στόμα της πιθανόν στη στενή της φίλη Όπρα, κατηγορώντας για σεξισμό και ρατσισμό τη βασιλική οικογένεια αμαυρώνοντας περαιτέρω την εικόνα του στέμματος.

Για την Αυτού Μεγαλειότητα, σήμερα, θα πρέπει να υπάρξουν εγγυήσεις ότι η επιχειρηματική αυτοκρατορία του Χάρι και της Μέγκαν που χτίστηκε γύρω από τον τίτλο του Σάσεξ δεν θα βλάψει τη βασιλική οικογένεια. Από την πλευρά του, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο πατέρας του πρίγκιπας Κάρολος αναμένεται να απορρίψουν την απαίτηση των Μέγκαν και Χάρι να έχουν αστυνομική προστασία την οποία θα πληρώνουν οι Βρετανοί φορολογούμενοι.

protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X