
must.com.cy
Η κυκλοφορία καλλυντικών από τη Louis Vuitton ήταν αναμενόμενο ότι θα προκαλούσε θόρυβο. Πρόκειται για το μεγαλύτερο brand ειδών πολυτελείας στον κόσμο, αλλά παρόλα αυτά ένα από τα τελευταία μεγάλα ονόματα που λάνσαραν δική τους σειρά ομορφιάς. Ανταγωνιστές όπως η Chanel και η Armani προσφέρουν καλλυντικά και αρώματα εδώ και δεκαετίες, ενώ πιο πρόσφατα Hermès, Gucci, Prada και άλλοι οίκοι μόδας έκαναν εντυπωσιακές εισόδους στην κατηγορία της ομορφιάς.
Όταν η συλλογή της LV παρουσιάστηκε πριν από περίπου μία εβδομάδα πιο συνγκεκριμένα στις 29 Αυγούστου, δεν ήταν η σχεδιασμένη από τον Γερμανό industrial designer Konstantin Grcic συσκευασία που τράβηξε την προσοχή του κοινού, ούτε η συμμετοχή της θρυλικής makeup artist Pat McGrath… Ήταν οι τιμές.
Η αποκάλυψη της σειράς καλλυντικών του οίκου ξεκίνησε μια καυτή συζήτηση σχετικά με τα όρια των τιμών που μπορούν να επιβάλλουν τα fashion brands στoν κόσμο της ομορφιάς.