ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οργισμένος ο Μπάμπης! Το νέο που του μετέφεραν και έγινε έξαλλος (Vid)

Γιατί δηλώνει καταρρακωμένος ο καθ΄ ομολογία συζυγοκτόνος

Την πρώτη αντίδραση του καθ΄ ομολογία συζυγοκτόνου της άτυχης Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά, για την πρόθεση των γονιών της δολοφονημένης νεαρής μητέρας να αλλάξει το επώνυμο της μικρής Λυδίας, ώστε να μην έχει το επίθετο του δολοφόνου πατέρα της. Παράλληλα, διαβάστε περισσότερα για την απίστευτη πρόταση που έγινε στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Η κρυφή επαφή μέσα στην φυλακή 7 μήνες μετά τον φόνο της Καρολάιν.

Η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου, μετέφερε δήλωση συγκρατούμενου του προφυλακισμένου καθ΄ ομολογία του συζυγοκτόνου, σύμφωνα με την οποία ο πιλότος έμαθε για την αλλαγή του επωνύμου από τα μέσα ενημέρωσης και εξοργίστηκε.

Όπως αναφέρει ο συγκρατούμενος του καθ΄ ομολογία του συζυγοκτόνου, δεν περίμενε τέτοια αντίδραση, ιδίως μετά την απόσυρση των γονιών του από το αίτημα για την επιμέλεια της μικρής.

«Είναι στενοχωρημένος και δεν θέλει η κόρη του να μην έχει το όνομα του. Την αγαπάει πολύ. Είναι καταρρακωμένος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο συγκρατούμενος του καθ΄ ομολογία του δολοφόνου της άτυχης Καρολάιν.

ΠΗΓΗ: athensmagazine.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X