ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οικογενειακή τραγωδία για τον «Ταρζάν»: Ο γιος έσφαξε τη μητέρα (pics,vid)

Ο 30χρονος μετά από το αποτρόπαιο έγκλημα κάλεσε την αστυνομία και κατηγόρησε τον πατέρα του

Μία οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου στη Σάντα Μπάρμπαρα, όπου η σύζυγος του τηλεοπτικού «Ταρζάν», Ron Ely, δολοφονήθηκε από τον γιο του ζευγαριού.

Σύμφωνα με τη DailyMail, η πρώην Μις Φλόριντα Valerie Lundeen σύζυγος του ηθοποιού Ron Ely έπεσε νεκρή από τα χέρια του 30χρονου γιου τους που την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι λίγο αργότερα οι αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν τον δράστη Cameron Ely καθώς ήταν πεσμένος στο πάτωμα και αρνούνταν να συνεργαστεί με την αστυνομία.   

Ολόκληρη η οικογένεια - Ο τελευταίος αριστερά είναι ο φερόμενος ως δράστης

Οι αστυνομικοί υποστήριξαν ότι αποτελούσε απειλή και για αυτό αναγκάστηκαν να ανοίξουν πυρ εναντίον του.

 

Έκλαιγε και δεν μπορούσε να αναπνεύσει

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες από την οικογενειακή τραγωδία του Ron Ely που έγινε περισσότερο γνωστός ως «Ταρζάν». Ο 30χρονος γιος της οικογένειας φέρεται μετά από το άγριο φονικό να κάλεσε την αστυνομία.

Ο φερόμενος ως δράστης πήρε τηλέφωνο τις Αρχές και κλαίγοντας τους είπε ότι... ο πατέρας του επιτέθηκε στη μητέρα του. Μάλιστα, ήταν τόσο αναστατωμένος που όπως λένε οι αστυνομικοί, καλά καλά δεν μπορούσε ούτε να αναπνεύσει.

Κανείς δεν ξέρει τι ήταν αυτό που τον οδήγησε στο να βάψει τα χέρια του με το αίμα της μητέρας του. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 35 χρόνια ενώ είχαν αποκτήσει τρία παιδιά.

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X