ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Οι γονείς του Μπάμπη λένε στη Λυδία ότι είναι αθώος»

Τι είπε ο πατέρας της Καρολάιν

Ο καθ ομολογίαν δολοφόνος της άτυχης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, θα προσπαθήσει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», να "σπάσει" τα ισόβια.

Ο ίδιος εδώ και καιρό μελετά νομικά βιβλία και έχει εντοπίσει το άρθρο 84, σύμφωνα με το οποίο με καλή συμπέριφορά για μεγάλο διάστημα μπορεί να "σπάσει" κανείς τα ισόβια, δεδομένου της καταδικαστικής απόφασης.

Ο πιλότος δεν έχει δικηγόρο αυτή την περίοδο, καθώς ο κ. Παπαϊωννίδης έχει απομακρυνθεί από την υπεράσπισή του εδώ και μήνες.

Ο πατέρας της άτυχης Καρολάιν μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και ανέφερε αποκλειστικά πως "η μικρή Λυδία έχει προσαρμοστεί στη ζωή εδώ στις Φιλιππίνες με την άλλη μου κόρη - που αποκαλεί "μαμά" της - και τα παιδιά της". Όπως ανέφερε "είναι καλύτερο να μένει το παιδί με μία γυναίκα κοντά στην ηλικία της μητέρας της και όχι με ηλικιωμένους παππούδες".

Δεν δίστασε να εκφράσει και την έντονη απογοήτευσή του από τη μητέρα του πιλότου λέγοντας πως "η μητέρα του επιμένει πως είναι αθώος και δεν θέλω να μεγαλώσει το παιδί με δύο παππούδες που θα λένε στη Λυδία ότι ειναι αθώος ο άνθρωπος που σκότωσε τη μητέρα της".

ΠΗΓΗ: news.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση