ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο πατροκτόνος της Ζακύνθου μιλάει για τον πατέρα του (Vid)

«Δεν θα θυμάμαι τίποτα από τον πατέρα μου»

Αποφυλακίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο 27χρονος Αλέξης, ο νεαρός πατροκτόνος της Ζακύνθου που κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία του πατέρα του, για τον οποίο υποστήριζε ότι κακοποιούσε συστηματικά τον ίδιο, την μητέρα και τα αδέλφια του.

Ο 27χρονος μίλησε στο Star μετά την αποφυλάκισή του, συγκλονίζοντας με τα λόγια του: «Μακάρι να γυρνούσα τον χρόνο πίσω, να μη γινόταν ποτέ αυτό… και ξέρω πως μέχρι να πεθάνω θα μετανιώνω μέχρι την τελευταία στιγμή. Εμένα η ζωή μου είχε καταστραφεί από τη μέρα που γεννήθηκα, δυστυχώς. Με πλήγωσαν όλα αυτά τα βιώματα που είχα από τον ίδιο μου τον πατέρα»

Μιλώντας για την μέρα του εγκλήματος είπε: «Δεν ήμουν εγώ, όπως είπα και στο δικαστήριο. Ήταν ο πόνος, ο θυμός και η οργή ενός μικρού παιδιού, ενός βασανισμένου παιδιού».

«Δεν θα θυμάμαι τίποτα από τον πατέρα μου, δεν υπάρχει κάτι καλό, δεν ένιωσα τίποτα καλό. Δεν ένιωσα την αγάπη του δυστυχώς, οπότε δεν έχω να θυμάμαι και κάτι», συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται ότι το δικαστήριο του επέβαλε ποινή κάθειρξης οχτώ ετών, επτά χρόνια για τη δολοφονία του πατέρα του και από 12 μήνες για οπλοκατοχή και οπλοχρησία, με τις ποινές να συγχωνεύονται σε μία, η οποία μετατρέπεται σε επτά χρόνια για ανθρωποκτονία, συν έξι μήνες για οπλοκατοχή και έξι μήνες για οπλοχρησία.

Παράλληλα, του αναγνωρίστηκαν τα ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου βίου, η ανάρμοστη συμπεριφορά του θύματος απέναντι στο δράστη και το γεγονός ότι ομολόγησε την πράξη του κατά την απολογία του.

Οι συνήγοροί του άσκησαν έφεση, η οποία είχε ανασταλτική ισχύ και έτσι, αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκασή της, με περιοριστικούς όρους την εμφάνισή του στο αστυνομικό τμήμα κάθε 15 ημέρες και την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Πηγή: news247.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X