ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ο πατέρας μου έφθασε στο σημείο να βάλει να με βιάσουν»

Σοκάρει η κατάθεση του ηθοποιού

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις γνωστού ηθοποιού για την υπόθεση βιασμού της αδερφής του και του ίδιου

Να κρατήσει μυστικό το δράμα που βίωνε στην οικογένεια του προσπαθούσε όλα αυτά τα χρόνια γνωστός ηθοποιός που συμμετέχει σε σήριαλ και θεατρικές παραστάσεις. Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR ο ηθοποιός είχε υποστεί κακοποίηση από τον ίδιο του τον πατέρα στην παιδική του ηλικία.

«Το τι περνάω εγώ όλα αυτά τα χρόνια πραγματικά δεν το ξέρει κανείς. Σπούδασα μόνος μου, ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ, δεν με ρώτησε κανείς αν ζω ή αν πέθανα. Έχω πάρα πολύ θυμό μέσα μου. Εγώ έφυγα το 2011. Πάλευα τόσα χρόνια να κάνω πράγματα αλλά δε γινόταν.

Εμείς έχουμε μεγαλώσει με πάρα πολλά ψυχολογικά και τα τέσσερα αγόρια», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

Σοκάρει η κατάθεση του ηθοποιού

Στην κατάθεση του στις αρχές περιέγραψε τα βασανιστήρια που περνούσε στα χέρια του ίδιου του πατέρα.

«Με έδερνε, ήθελε να με κλείσει σε ίδρυμα, με έβριζε, με άφηνε νηστικό και βρώμικο. Έφθασε στο σημείο να βάλει Αλβανούς να με βιάσουν!» αποκάλυψε στους αστυνομικούς.

«Σε ηλικία 12 – 13 ετών δούλευα ως σερβιτόρος και τα χρήματα τα έδινα κανονικά στον πατέρα μου. Πήγαινα κανονικά σχολείο. Ήμουν άπλυτος και βρώμικος και νηστικός και με κορόιδευαν οι συμμαθητές μου. Ο πατέρας μου συνεννοήθηκε με τρία παιδιά να μου δώσουν ραντεβού σε ένα γήπεδο. Όταν πήγα επιχείρησαν να με βιάσουν. Του το είπα και άρχισε να με δέρνει», τόνισε χαρακτηριστικά σύμφωνα με το δελτίο του STAR.

Άλλαξε το όνομά του λόγω του πατέρα του

Όπως ανέφερε ο ηθοποιός έβλεπε τις πονηρές επισκέψεις του γείτονα στην αδερφή του. Μάλιστα προσπάθησε να τη γλιτώσει όπως και τα αδέρφια του.

Αναγκάστηκε να φύγει από τη Λαμία και να αλλάξει το όνομα του και πολύ γρήγορα με το ταλέντο του έγινε ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης. Ελάχιστοι γνωρίζουν το δράμα που βίωνε και την αγωνία του αν τα αδέρφια του είναι καλά. Γνώριζε ότι ο μόνος τρόπος για να σωθούν είναι να καταγγείλει τον πατέρα του στην αστυνομία.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ακόμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, ότι νιώθει ανακούφιση που ο πατέρας του μπήκε στη φυλακή.

 

Πηγή: news

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X