ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ: «Είναι στιγμές που δεν συμπαθιούνται»

Για ένα πραγματικά περίεργο ζευγάρι κάνει λόγο μια πρώην βοηθός τους

Η 46χρονη Ομαρόσα Μανιγκόλντ, γνώρισε τον Ντόναλντ Τραμπ το 2004 αφού εμφανίστηκε στο σόου του «The Apprentice» και τον Ιανουάριο του 2017 έγινε βοηθός του Προέδρου και διευθύντρια Επικοινωνίας για το Γραφείο Δημόσιου Συνδέσμου.

Μετά την αποχώρησή της από το Λευκό Οίκο έγραψε ένα βιβλίο, το Unhinged, το οποίο παρέχει μια ματιά στο εσωτερικό του Λευκού Οίκου του Ντόναλντ Τραμπ. Σύμφωνα με την ίδια η νομική ομάδα του Αμερικανού Προέδρου προσπάθησε να σταματήσει την έκδοση του βιβλίου. Σε εμφάνισή της χθες σε τηλεοπτική εκπομπή, η Ομαρόσα είπε ότι αυτά που έχει παρατηρήσει στα 17 χρόνια που γνωρίζει το ζευγάρι, θα «τρέλαινε» τον κόσμο, ισχυριζόμενη πως η Μελάνια και ο Ντόναλντ Τραμπ έχουν έναν «πολύ παράξενο» γάμο και... μόνο μερικές φορές «συμπαθούν ο ένας τον άλλον».

«Είναι ένα πολύ περίεργο ζευγάρι»
«Είναι ένας πολύ περίεργος γάμος» είπε η Ομαρόσα. «Είμαι πολύ προσεκτική στο πώς θα σχολιάσω την δυναμική ενός γάμου γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες. Αλλά γνωρίζω αυτό το ζευγάρι από τότε που άρχισαν να βγαίνουν, παντρεύτηκαν έναν χρόνο αφότου ξεκίνησε η εκπομπή Τhe Apprentice. Αυτό που έχω παρατηρήσει τα τελευταία 17 χρόνια, σε κάνουν να τρελαθείς. Μερικές φορές συμπαθούν ο ένας τον άλλον αλλά μερικές άλλες η Μελάνια δεν τον θέλει καθόλου».

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Μελάνια Τραμπ προσπαθεί επιδεικτικά να αποφύγει τον σύζυγό της
Η Ομαρόσα ισχυρίστηκε ότι τα συναισθήματα της Πρώτης Κυρίας για τον σύζυγό της έγιναν σαφή την περασμένη εβδομάδα όταν φάνηκε να τραβά το χέρι της μακριά από τον σύζυγό της, καθώς αποβιβάζονταν από το Air Force One μετά το τελευταίο debate. Μερικοί πίστευαν ότι ήταν μια στιγμή έντασης μεταξύ του Αμερικανού προέδρου και της Πρώτης Κυρίας, ενώ άλλοι θεώρησαν πως δεν ήταν και τίποτα σοβαρό, αλλά η Ομαρόσα πιστεύει πως η Μελάνια «τράβηξε το χέρι της από τον σύζυγό της».

 

Αυτή η στιγμή δεν είναι η μόνη περίπτωση που οδηγεί σε εικασίες σχετικά με την σχέση του Ντόναλντ Τραμπ και της συζύγου του. Τον Αύγουστο, η Μελάνια, συνελήφθη από τον φωτογραφικό φακό για άλλη μία φορά να αρνείται να κρατήσει το χέρι του άντρα της. Το σκηνικό αυτό καταγράφηκε όταν ο πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία έφτασαν στην Βάση Άντριου στην Ουάσινγκτον, έχοντας περάσει το Σαββατοκύριακο στο Νιου Τζέρσεϊ.

Και τον Μάρτιο του 2018, μετά την προσγείωση στο Σάρλοτ με το Air Force One, ο Ντόναλντ Τραμπ προσπάθησε επανειλημμένα να πιάσει το χέρι της Μελάνια καθώς κατέβαιναν από το αεροπλάνο, αλλά η Πρώτη Κυρία απέφυγε φανερά, παρά την επιμονή του.

Στην συνέχεια, τον Απρίλιο του 2018, η Μελάνια πάλι σνόμπαρε τον Τραμπ κατά την επίσκεψη του Γάλλου προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν στον Λευκό Οίκο και σε ένα σύντομο βίντεο φάνηκε να αποφεύγει το χέρι του Ντόναλντ Τραμπ κλείνοντας τα δάχτυλά της ώστε να μην μπορέσει να της κρατήσει το χέρι.

Έναν χρόνο νωρίτερα, ένα άλλο βίντεο του Αμερικανού προέδρου την ώρα που προσγειωνόταν στο Τελ Αβίβ, δείχνει την Μελάνια Τραμπ πολύ καθαρά να χτυπά το χέρι του άνδρα της όταν εκείνος προσπαθεί να την πιάσει στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν.

«Ο Τραμπ είναι λίγο τρελός, πρέπει να υπάρχει ένας ενήλικας στο δωμάτιο»
Ερωτηθείσα η Ομαρόσα για το εάν λυπάται που βρέθηκε στην κυβέρνηση Τραμπ, είπε ότι δεν ήθελε να απορρίψει την ευκαιρία να «υπηρετήσει την χώρα της για άλλη μία φορά», αφού εργάστηκε στο γραφείο του αντιπροέδρου Αλ Γκορ κατά την διάρκεια της διακυβέρνησης Κλίντον το 1990. Η Ομαρόσα ισχυρίστηκε πως «έπρεπε να υπάρχει ένας ενήλικας στο δωμάτιο» προκειμένου να επικεντρωθεί στην πολιτική όσο ο Τραμπ βρισκόταν στην εξουσία και πρόσθεσε πως δεν πήρε αψήφιστα την απόφαση να εργαστεί για τον πρώην επιχειρηματία. «Νομίζω ότι είναι μια σημαντική ερώτηση» είπε. «Αλλά όποτε έχεις την ευκαιρία να υπηρετήσεις την χώρα σου, πρέπει να το κάνεις».

Και πρόσθεσε: «Είναι λίγο τρελός, αλλά πρέπει να υπάρχει ένας ενήλικας στο δωμάτιο για να βοηθά στην καθοδήγηση αυτής της χώρας. Είναι η δεύτερη κυβέρνηση για την οποία εργάστηκα, επομένως όταν μου ζητήθηκε να υπηρετήσω ξανά την χώρα μου, δεν το έκανα χωρίς να το σκεφτώ».


Πηγή: iefimerida.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X