ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νεκρός βρέθηκε ο 40χρονος δράστης του μακελειού στο Μέιν

Ο έφεδρος του αμερικανικού στρατού πέθανε από «προφανή αυτοτραυματισμό στο κεφάλι», σύμφωνα με τις αναφορές των αμερικανικών ΜΜΕ

Ο φερόμενος ως δράστης των επιθέσεων οι οποίες στοίχισαν τη ζωή σε 18 ανθρώπους και είχαν αποτέλεσμα να τραυματιστούν άλλοι 13 στη μικρή πόλη Λιούιστον της πολιτείας Μέιν (βορειοανατολικά στις ΗΠΑ), ο Ρόμπερτ Καρντ, βρέθηκε νεκρός, μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ επικαλούμενα τις αρχές.

Ο έφεδρος του αμερικανικού στρατού πέθανε από «προφανή αυτοτραυματισμό στο κεφάλι», σύμφωνα με τις αναφορές.

«Είναι νεκρός. Η πολιτειακή αστυνομία του Μέιν εντόπισε το πτώμα», δήλωσε η κυβερνήτρια Τζάνετ Μιλς. Κατά τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας, ο ύποπτος αυτοκτόνησε.

Ο Ρόμπερτ Καρντ, 40 ετών, βρέθηκε νεκρός στο δάσος κοντά σε ένα κέντρο ανακύκλωσής όπου εργαζόταν στη Λισαβόνα, περίπου 8 μίλια από το Λιούιστον, όπου την Τετάρτη εισέβαλε σε μια αίθουσα μπόουλινγκ και ένα εστιατόριο και πυροβόλησε αδιακρίτως.

Επί δύο ημέρες οι αρχές είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, ενώ είχε ζητηθεί από τον κόσμο να παραμένει στα σπίτια με αρκετά σχολεία και επιχειρήσεις να παραμένουν κλειστά. Η επίθεση ήταν η πιο θανατηφόρα στις ΗΠΑ από την περσινή σφαγή σε σχολείο στο Ουβάλντε του Τέξας.

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση