ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέες φρικιαστικές αποκαλύψεις για τη δράστρια που απήγαγε τη Μαρκέλλα - «Παρενόχλησε και τον αδερφό της»

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις

Μια νέα σοκαριστική αποκάλυψη για την 34χρονη απαγωγέα της μικρής Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη φέρνει σήμερα στο φως το MEGA.

Η μητέρα της κατηγορούμενης, η οποία ισχυρίζεται ότι βιάστηκε από τη κόρη της, ανέφερε στις Αρχές ότι η 34χρονη είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά και τον μικρότερο αδελφό της.

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για την 34χρονη απαγωγέα της μικρής Μαρκέλλας.

«Τον Νοέμβριο του 2019, κατά την παραμονή μου στο σπίτι της κόρης μου, μου είπε ότι όταν ήταν μικρή, είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά και τον αδελφό της, ο οποίος ήταν 4,5 χρόνια νεότερός της. Στην ερώτησή μου πώς έγινε αυτό, μου είπε ότι ήταν αρκετά μικροί και τον εξανάγκασε να (…) στο κρεβάτι της» ανέφερε η μητέρα της 34χρονης κατηγορούμενης.


 Σοκ - Απαγωγή Μαρκέλλας: Η 34χρονη που την κακοποίησε είχε βιάσει και την ίδια της τη μητέρα!


 Τα όσα δε, περιέγραψε η γυναίκα αυτή ότι έζησε στα χέρια της ίδιας της, της κόρης, σοκάρουν και προκαλούν αποτροπιασμό.

«Μου έπιασε τα χέρια και με έριξε στο κρεβάτι. Μου έλεγε τρελά πράγματα, ότι με αγαπάει πολύ και θα μου το δείξει με αυτόν τον τρόπο. Μου κρατούσε τα χέρια και με πίεζε με πάρα πολλή δύναμη, ενώ εγώ προσπαθούσα να αντισταθώ. Θυμάμαι να με εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μου και τότε με βίασε… (…) Αντιδρούσα και με χτυπούσε με τα χέρια, πράγμα που διήρκησε για πολλή ώρα» συνέχισε η μητέρα της κατηγορούμενης.

Αντίστροφη μέτρηση για τη δίκη

Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα των συγγενών της 10χρονης Μαρκέλλας, περιμένοντας να δουν την 34χρονη και τον 42χρονο συνεργό της να κάθονται στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τα όσα φέρονται να έκαναν στο κοριτσάκι.

«Μιλάμε πλέον για κύκλωμα, δεν μιλάμε για μία 34χρονη που είχε κάποιες ιδιαιτερότητες και προτιμήσεις και στράφηκε προς το παιδί», δήλωσε η θεία της 10χρονης Μαρκέλλας.

Η Μαρκέλλα και ο μικρός αδελφός της, παραμένουν μέχρι σήμερα σε ίδρυμα υπό την παρακολούθηση και στήριξη παιδοψυχολόγων, με τους συγγενείς τους να εύχονται σύντομα τα παιδιά να επιστρέψουν επιτέλους στο σπίτι τους.

Είχε προσπαθήσει να βιάσει την μητέρα της ξανά

Οι ανατριχιαστικές καταγγελίες ωστόσο, της μητέρας της 34χρονης δεν έχουν τέλος. Μετά τον βιασμό της από το ίδιο της το παιδί, συνέχισε να περιγράφει και άλλα περιστατικά όπου η 34χρονη αποπειράθηκε να την βιάσει ξανά και δεν τα κατάφερε.

«Είπα ένα παραμύθι στην εγγονή μου και αποκοιμήθηκε. Αποκοιμήθηκα κι εγώ μαζί της. Η κόρη μου, ήρθε αργότερα μέσα στη νύχτα και με τραβούσε να σηκωθώ. Για να μην ξυπνήσει η μικρή, έφυγα από το δωμάτιο και την ακολούθησα. Με χτύπησε και ξαναπροσπάθησε να με βιάσει αλλά δεν τα κατάφερε. Την χτυπούσα και αντιστεκόμουν. Την επόμενη ημέρα δεν άντεξα και άλλο και κάλεσα το 100. Στους αστυνομικούς δεν είπα τίποτα για τον βιασμό μου, είπα μόνο ότι με χτύπησε», ανέφερε η μητέρα της 34χρονης.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, δεν ομολόγησε ποτέ τη φρίκη γιατί ντρεπόταν για όσα είχαν συμβεί.

Η δικηγόρος της οικογένειας του παιδιού, Ανθούλα Ανάσογλου, μίλησε στο MEGA για την επερχόμενη δίκη της κατηγορουμένης, αλλά και το προφίλ της. «Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κανένας μάρτυρας υπεράσπισης για την 34χρονη και τον συνεργό της, και αυτό αποτελεί πρωτοπορία», ανέφερε η κ. Ανάσογλου.

«Αυτό το γεγονός έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Καλούμαστε να αποδείξουμε ότι η κατηγορούμενη δεν έχει ηθικές αναστολές, ούτε για την οικογένειά της, που έφτασε σε σημείο να αρπάξει ένα παιδί από το σχολείο για να ικανοποιήσει τις άρρωστες ορέξεις της αλλά και του συνεργού της, ο οποίος ήταν και ο εντολέας της», τόνισε η κ. Ανάσογλου.

Τέλος η κ. Ανάσογλου ζήτησε να προστατευθεί η ανήλικη, όσο είναι σε εξέλιξη η δίκη, αλλά και στην συνέχεια.

ΠΗΓΗ: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X