ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα σοκαριστική μαρτυρία - «Κλείδωναν τα παιδιά με κορωνοϊό σε δωμάτιο χωρίς φώτα»

«Xτυπούσαν και την κόρη μου, που ήταν μωρό»

Νέα σοκαριστική μαρτυρία έρχεται να προστεθεί στη χιονοστιβάδα καταγγελιών για τα όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες των δομών της «Κιβωτού του Κόσμου».

Πιο συγκεκριμένα, στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Το Πρωινό», με τον Γιώργο Λιάγκα, μίλησε χθες η μητέρα του 8χρονου πρώην φιλοξενούμενου στην ΜΚΟ, που συγκλόνισε με τη μαρτυρία του για βασανιστήρια που υπέστη σε δομή.

Η μητέρα, η οποία για ένα χρονικό διάστημα είχε τρία παιδιά της σε διαφορετικές δομές της «Κιβωτού του Κόσμου», δυο αγόρια στον Βόλο και ένα κοριτσάκι στην Αθήνα, κατήγγειλε ότι «χτυπούσαν και την κόρη μου, που ήταν μωρό. Την χτυπούσαν στα χέρια και στα πόδια, επειδή δεν έβγαζε τα καινούρια ρούχα που της είχαν βάλει».

«Κλείδωναν τα παιδιά με κορωνοϊό σε δωμάτιο χωρίς φώτα»

Αναφορικά με όσα της έχει διηγηθεί ο 8χρονος για όσα φέρεται να βίωνε από ανθρώπους της δομής, η γυναίκα είπε ότι «ο μικρός έλεγε πως τους έκλειναν σε ένα πολύ μικρό δωματιάκι που ήταν το στεγνωτήριο, χωρίς παράθυρα, χωρίς φώτα, που τα έβαζαν εκεί κλειδωμένα».

«Το παιδί μου είπε ότι όταν ήταν άρρωστο με κορωνοϊό, το είχαν κλείσει εκεί για μια εβδομάδα, με ένα μπουκάλι νερό, γιατί φοβούνταν να μην κολλήσουν οι υπόλοιποι. Τους έδιναν μόνο ένα μπουκάλι νερό για 6 άτομα για μια εβδομάδα. Όταν τα παιδιά ζητούσαν νερό τους έλεγαν ότι δεν φτάνει το νερό για όλους», αφηγήθηκε η μητέρα.

Είχε κάνει μήνυση στην «Κιβωτό του Κόσμου»

Όπως αποκάλυψε η γυναίκα, είχε κάνει μήνυση κατά της «Κιβωτού του Κόσμου», όπως είπε πριν πάρει πίσω τα παιδιά της, κάτι που έχει γίνει εδώ και αρκετούς μήνες, λέγοντας ότι έκανε μηνύσεις «γιατί τα παιδιά μου έλεγαν πως είχαν χτυπήσει και είχαν εσωτερική αιμορραγία και δεν μπορούσα να μάθω τι γίνεται».

Τι κατήγγειλε ο 8χρονος που φιλοξενήθηκε στην ΜΚΟ

Μεταξύ άλλων, ο 8χρονος υποστήριξε πως όταν έκανε αταξίες τον ξεχνούσαν για ώρες μέσα στο κλουβί, του έδιναν χαλασμένο φαγητό και το χτυπούσαν. Η μητέρα του παιδιού επέμενε να ακουστεί η φωνή του για να καταγγείλει όσα γίνονται μέσα στην Κιβωτό, ενώ παράλληλα είπαν πως το παιδί χωρίστηκε από τα αδέρφια του.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση