ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του στιλίστα που βρέθηκε νεκρός μετά τον εμβολιασμό του

«Θέλω να μάθω τι έχει συμβεί»

Νεκρός στο διαμέρισμα του βρέθηκε, από καλή του φίλη, ο 32χρονος στιλίστας Νάσος Κάτρης, ο οποίος δεν είχε δώσει σημάδια ζωής για περίπου 24 ώρες. Οι γονείς του είχαν ανησυχήσει και είχαν ειδοποιήσει μάλιστα την αστυνομία.

Να σημειώσουμε μάλιστα πως ο στυλίστας έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca την Δευτέρα 7 Ιουνίου, λίγες ώρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

Μυστήριο με τον θάνατο 32χρονου στυλίστα - Είχε εμβολιαστεί μια μέρα πριν

Ο πατέρας του Νάσου Κάτρη μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αποκάλυψε πως ο ίδιος προέτρεψε τον γιο του να εμβολιαστεί, ενώ θέλει να μάθει τι ακριβώς έχει συμβεί, καθώς παρόλο που έκανε το εμβόλιο, ήταν μια χαρά.

«Θέλω να μάθω τι έχει συμβεί»

«Τώρα γίνεται η νεκροψία-νεκροτομή και θα ξέρουμε αύριο το απόγευμα ή το Σάββατο το πρωί. Έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca και την άλλη μέρα βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του. Δεν είχε υποκείμενα νοσήματα. Είχε κάνει εξετάσεις γιατί ξεκίνησε μια δουλειά» είπε.

«Δεν είχε κανένα πρόβλημα. Θέλω να μάθω ακριβώς τι έχει συμβεί. Έκανε το εμβόλιο και αισθάνονταν μια χαρά. Μάλιστα μέχρι τις 10 το βράδυ ήταν με μια φίλη του και κάτι γνωστούς. Τα παιδιά μου είπαν πως ήταν μια χαρά. Φοβόταν να κάνει το εμβόλιο, αλλά εμείς τον παροτρύναμε, καταραμένη να είναι η ώρα που το είπα, να πάει να το κάνει» συμπλήρωσε ο πατέρας του.

Δείτε όσα είπε στο απόσπασμα από 1:17:41

ΠΗΓΗ: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X