ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μυστήριο με θάνατο 32χρονου μοντέλου - Είχε πάει για μπάνιο με φωτογράφο

Η τραγωδία σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο

Τις συνθήκες θανάτου ενός 32χρονου μοντέλου από τη Ρωσία ερευνούν οι ιταλικές αρχές ανακρίνοντας τον Βρετανό φωτογράφο με τον οποίο φέρεται να ήταν μαζί πριν να βρεθεί νεκρή.

Η σορός της Γκαλίνα Φεντόροβα εντοπίστηκε μετά από βουτιά που έκανε με τον Γιέβ Ταράνοφ ενώ ταξίδευψαν σε απομονωμένο νησί στη Σαρδινία, το περασμένο Σαββατοκύριακο, έχοντας προηγουμένως νοικιάσει ένα φουσκωτό.

 
 
 

 

 
 
 

 

Σύμφωνα με την Sun μέσα στο φουσκωτό, το οποίο παρασύρθηκε καθώς ξεκόλλησε η άγκυρά του, βρέθηκαν αρκετά μπουκάλια αλκοόλ. Ο φωτογράφος κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι τόσο ο ίδιος όσο και η Φεντόροβα προσπάθησαν να κολυμπήσουν μέχρι το φουσκωτό αλλά το 32χρονο μοντέλο κάποια στιγμή χάθηκε από το οπτικό του πεδίο.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν στείλει για έλεγχο και ένα drone που βρέθηκε στο φουσκωτό καθώς, σύμφωνα με πηγές από την ιταλική αστυνομία, η τραγωδία σημειώθηκε κοντά σε πεδίο βολής του ΝΑΤΟ. «Πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να μιλάμε για ένα περιστατικό συγκαλυμένης κατασκοπίας» είπε η πηγή αυτή.

Η Φεντόροβα που είχε γεννηθεί στη Μόσχα στο παρελθόν είχε ποζάρει και για το Playboy.

 
 
 

 

protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X