ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μυστήριο γύρω από τον απαγχονισμό του 50χρονου - Ο ρόλος της πρώην του

«Δεν έχει κάνει τίποτα η μάνα μου» απαντά ο γιος της 47χρονης

Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις για την υπόθεση θανάτου του 50χρονου λογιστή στο Μοσχάτο. Στα χέρια των αρχών υπάρχει και δεύτερο βίντεο που έχει καταγράψει με το κινητό της η κατηγορούμενη, η οποία τον είχε επισκεφτεί λίγες ημέρες πριν την τραγωδία.

H 47χρονη κατηγορούμενη στην υπόθεση του Μοσχάτου διατηρούσε φιλικές σχέσεις με το θύμα και φέρεται να είχε συναντηθεί μαζί τέσσερις ημέρες πριν καλέσει την αστυνομία για να τους ενημερώσει για τη φερόμενη αυτοκτονία του.

Την ίδια ώρα, και δεύτερο βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι του θύματος έχει στα χέρια της η Ασφάλεια. Σε αυτό ακούγεται η κατηγορούμενη να διαπληκτίζεται έντονα με το θύμα:

Κατηγορούμενη: Απατεώνα, με έκλεψες! Θα σε σκοτώσω, γιατί αν πας στον Κορυδαλλό θα περάσεις καλά!
50χρονος: Σου ζητώ συγγνώμη…

Ο λογιστής είχε πει σε κάποια άτομα ότι η εν διάστασει σύζυγός του πήρε τα χρήματα των ανθρώπων που τον εμπιστεύτηκαν και εξαφανίσθηκε προς την Αλβανία

Τα «καυτά» ερωτήματα

Η κατηγορούμενη ήταν στο σπίτι του 50χρονου για δύο ολόκληρες ώρες, τις οποίες κατέγραψε με το κινητό της. Η ενέργειά της αυτή δημιουργεί ερωτήματα, όπως το γιατί ήθελε να έχει καταγεγραμμένα όσα συνέβησαν.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ήθελε να έχει στοιχεία που θα αποδεικνύουν ότι το θύμα της είχε αρπάξει χρήματα.

Επιπλέον, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέτασή, ο 50χρονος είχε συνολικά δέκα σπασμένα πλευρά, τέσσερα τραύματα στο τριχωτό της κεφαλής και εκχυμώσεις στη μύτη. Αυτά τα χτυπήματα υπολογίζεται ότι έγιναν στο περιστατικό με την επίθεση σε βάρος του το περασμένο Σάββατο.

Ένα ακόμα ερώτημα είναι το πως κατάφερε να φτιάξει τη θηλιά έχοντας σπασμένα πλευρά και άρα θα είχε πρόβλημα κίνησης.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να συνδέσουν τα κομμάτια του παζλ την ίδια στιγμή που σήμερα η 47χρονη αναμένεται να απολογηθεί και ενδεχομένως να αποσαφηνίσει τι ακριβώς συνέβη μέσα στο διαμέρισμα του 50χρονου.

«Δεν έχει κάνει τίποτα η μάνα μου»

Ο γιος της κατηγορούμενης μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τη μητέρα του. Όπως είπε, είναι σίγουρος ότι η μητέρα του είναι αθώα και ότι πριν το περιστατικό δεν είχε εκφράσει την αγανάκτησή της:

«Δεν έχει κάνει τίποτα η μάνα μου… Έχω μιλήσει μαζί της πολύ λίγο…»

Εμφανίστηκε η γυναίκα του θύματος

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν μαρτυρίες προς τις αρχές που αναφέρουν ότι ο λογιστής είχε πει σε κάποια άτομα ότι η εν διάστασει σύζυγός του πήρε τα χρήματα των ανθρώπων που τον εμπιστεύτηκαν και εξαφανίσθηκε προς την Αλβανία.

Ωστόσο, η γυναίκα, μέσω του δικηγόρου της, διαψεύδει όλα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες, ξεκαθαρίζοντας ότι βρίσκεται στην Ελλάδα και ότι θα δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας, σύμφωνα με πληροφορίες του Star.

Ο δικηγόρος της Αλέξιος Αθανασόπουλος αναφέρει επιπλέον στην ανακοίνωσή του: «Η εντολέας μας λυπάται για τις αναληθείς και συκοφαντικές ανακοινώσεις περί δήθεν εμπλοκής της σε παραβατικές συμπεριφορές και ειδικότερα ότι δήθεν πήρε χρήματα από κοινό λογαριασμό με τον εκλιπόντα σύζυγό της και διέφυγε στην Αλβανία. Καλούμε όλους να απόσχουν στο μέλλον από τέτοιες παντελώς αναληθείς αναφορές. Δηλώνει ρητώς πως ουδεμία εμπλοκή έχει με τις φερόμενες εγκληματικές πράξεις που αποδίδονται στον εκλιπόντα σύζυγό της και ασφαλώς δεν έχει διαφύγει στην Αλβανία, αλλά βρίσκεται στην Ελλάδα με τα παιδιά της. Είναι δε στη διάθεση όλων των αρμοδίων Αρχών για οποιονδήποτε έλεγχο των τραπεζικών της λογαριασμών, τόσο των προσωπικών της, όσο και των συγγενών της».

ΠΗΓΗ: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση