ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπόρις Τζόνσον: Φόρεσε μαγιό και βούτηξε στη θάλασσα! (Vid)

Ο Βρετανός πρωθυπουργός ήθελε να είναι σε «φόρμα» στις συνομιλίες που θα είχε με τους Ευρωπαίους ηγέτες

Αν και είναι περισσότερο γνωστός για την αγάπη του στο τρέξιμο και το ποδήλατο παρά στην κολύμβηση, ο οικοδεσπότης της συνόδου κορυφής G7 Μπόρις Τζόνσον, ξέκλεψε λίγο χρόνο για να αθληθεί την ώρα που οι άλλοι ηγέτες είχαν αφεθεί στα χέρια του Μορφέα.

Ξύπνησε με τα... κοκόρια, φόρεσε το μαγιό του, κατέβηκε στην παραλία του ξενοδοχείου κι έτρεξε με φόρα για μία βουτιά στα υπέροχα νερά του Cape Carbis με θέα τον Ατλαντικό.

O πρωθυπουργός της Βρετανίας προσπαθεί να διατηρείται σε καλή φόρμα καθώς τα τελευταία χρόνια κάνει δίαιτα για να χάσει τα παραπανίσια κιλά με την παρότρυνση της συζύγου του Κάρι Σίμοντς.

Όπως σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», βίντεο του BBC απαθανατίζει τον Μπόρις Τζόνσον με μαγιό και την τρίτη του σύζυγο, να τον περιμένει να βγει για να κάνουν μαζί έναν περίπατο στην παραλία.

Το ζευγάρι έκανε ένα διάλειμμα πριν από την τελευταία ημέρα της συνόδου κορυφής της G7, όπως σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Εκτός από κολύμπι, ο Τζόνσον έκανε και τζόκινγκ στη παραλία.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός ήθελε να είναι σε «φόρμα» στις συνομιλίες που θα είχε λίγο αργότερα με τους Ευρωπαίους ηγέτες: τον Γάλλο πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν, τη Γερμανίδα Καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ και την επικεφαλής της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, όπως επισημαίνει το σχετικό δημοσίευμα.

Από τότε που μπήκε στη ζωή του η Κάρι Σίμοντς, ο 56χρονος ένοικος της Ντάουνινγικ Στριτ έχει αλλάξει του διατροφή του και προσπαθει να γυμνάζεται πιο συχνά.

Αλλά και η εμπειρία που βίωσε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ύστερα από επιπλοκές που εμφάνισε αφότου νόσησε με κορωνοϊό, τον ευαισθητοποίησε σε μεγάλο βαθμό καθώς τα αρκετά παραπανίσια κιλά του, επιβάρυναν την κατάσταση της υγείας του.

Ο ίδιος είχε ορκιστεί να προσέξει τα κιλά του μετά την περιπέτεια της υγείας που είχε.

Εξάλλου και οι θεράποντες γιατροί τον είχαν συμβουλεύσει να χάσει βάρος.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση