ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπεκατώρου: Kατονόμασε και νέο θύμα - Δεν έχει παραγραφεί το αδίκημα

Αφορά συναθλήτρια της

Ευθείες αναφορές όχι μόνο στη δική της περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης, αλλά και σε μία ακόμα αντίστοιχη επίθεση σε βάρος άλλης αθλήτριας έκανε η Σοφία Μπεκατώρου στην τρίωρη κατάθεσή της στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η χρυσή Ολυμπιονίκης, αφού εξέθεσε όλα όσα αφορούν τη δική της καταγγελία, αναφέρθηκε ονομαστικά και σε μία ακόμα περίπτωση συναθλήτριάς της από τον χώρο της ιστιοπλοΐας, η οποία φέρεται να έχει πέσει και αυτή θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Μάλιστα, η νέα αυτή περίπτωση σεξουαλικής επίθεσης φέρεται να έχει τελεστεί σε χρόνο που τα υπό διερεύνηση αδικήματα δεν είναι παραγεγραμμένα και έτσι υπάρχει η δυνατότητα να αναζητηθούν στοιχεία και να αποδοθούν ποινικές ευθύνες.
Κατόπιν αυτών, η εισαγγελική έρευνα αναμένεται να διευρυνθεί και η νέα αυτή περίπτωση να μπει στο μικροσκόπιο. Θεωρείται βέβαιο ότι η συγκεκριμένη αθλήτρια θα κληθεί να καταθέσει ενώπιον του εισαγγελέα, προκειμένου να επιβεβαιώσει τις αναφορές της Σοφίας Μπεκατώρου και να μιλήσει και αυτή για τα όσα έχει υποστεί.

Όταν ο εισαγγελέας θα έχει ολοκληρώσει τον κύκλο των μαρτυρικών καταθέσεων, που ενδεχομένως να φέρουν στο φως πολλές ακόμα περιπτώσεις σεξουαλικών επιθέσεων σε αθλήτριες από παράγοντες ομοσπονδιών κ.λπ., τότε θα καλέσει για εξηγήσεις το πρόσωπο ή τα πρόσωπα εκείνα που θα έχουν κατονομαστεί από τις παθούσες.


Πηγή: iefimerida.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X