ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπαρίστα αρνήθηκε να εξυπηρετήσει πελάτη χωρίς μάσκα - Πήρε 80.000 δολάρια tips (pic&vid)

Διαβάστε την ιστορία

Ένας νεαρός που εργαζόταν στα Starbucks των ΗΠΑ, αρνήθηκε να σερβίρει πελάτισσα που δεν φορούσε μάσκα και αυτή του επιτέθηκε λεκτικά. Ο νεαρός έλαβε 80.000 δολάρια πουρμπουάρ για την πράξη του.

Ένας 24χρονος μπαρίστα που εργάζεται σε Starbucks των ΗΠΑ, προέτρεψε μια πελάτισσα να φορέσει τη μάσκα της για να εξυπηρετηθεί και αυτή ξεκίνησε να του επιτίθεται λεκτικά. Η πελάτισσα έκανε μια ανάρτηση στο Facebook σχετικά με το περιστατικό όπου εξύβριζε τον νεαρό για τη συμπεριφορά του.

Σύμφωνα με το CNN, η προσβλητική ανάρτηση της πελάτισσας έκανε το γύρο του κόσμου, αλλά προκάλεσε απροσδόκητα πολυάριθμες, θετικές αντιδράσεις.

Ο Λενιν Γκουτιέρεζ, ο υπάλληλος τον Starbucks, δούλευε σε ένα υποκατάστημα στο Σαν Ντιέγκο, όταν το πρωί της Δευτέρας, μια πελάτισσα εισήλθε στο κατάστημα για να παραγγείλει, χωρίς να φοράει μάσκα.

Ο νεαρός την παρότρυνε να φορέσει τη μάσκα της και η ίδια άρχισε να τον προσβάλλει με άσεμνους χαρακτηρισμούς. Έπειτα, τον τράβηξε μια φωτογραφία και έκανε μια δημόσια ανάρτηση στο Facebook, η οποία έγραφε:

"Αυτός είναι ο Λένιν από τα Starbucks που αρνήθηκε να με υπηρετήσει γιατί δεν φοράω μάσκα. Την επόμενη φορά θα περιμένω τους αστυνομικούς και θα προσκομίσω ιατρική απαλλαγή".

Σε μια συνέντευξή του στο CNN ο Λένιν μίλησε για το περιστατικό.

"Στην αρχή σκέφτηκα ότι αυτή η γυναίκα με ρεζίλεψε στο Facebook. Μετά είδα τα σχόλια και τα memes άλλων χρηστών και απλά γελούσα".

Μεταξύ εκείνων που εξέφρασαν την υποστήριξή τους στον 24χρονο, ήταν και ο 26χροος Ματ Κόουαν, ο οποίος, παρόλο που δεν γνώριζε προσωπικά τον Λένιν, ξεκίνησε μια εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων η οποία έφθασε το ποσό των 80.000 δολαρίων.

Ο Λένιν απάντησε στα θετικά σχόλια με ένα βίντεο στο Facebook.

"Ένιωσα αμηχανία και τιμή, επειδή έλαβα τόση υποστήριξη και αγάπη. Δεν ξέρω πώς να πω πραγματικά πόσο ευγνώμων και ευλογημένος νιώθω με αυτήν την ευκαιρία που μου έδωσαν όλοι, " είπε ο 24χρονος.

Στο τέλος του βίντεο δήλωσε πως κάποια από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα τα δωρίσει σε οργανισμούς της τοπικής κοινότητας.

Πηγή: news247.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X