ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μου έστελνε μηνύματα και με ρωτούσε πόσο μεγάλα είναι τα οπίσθιά μου»

Νέα «βόμβα» για τον Pique

Χωρίς τέλος οι αποκαλύψεις για την κρίση που περνά η σχέση του Ζεράρ Πικέ με την Σακίρα. Η νέα «βόμβα» για τον αρχηγό της Μπαρτσελόνα ήρθε από τη Βραζιλία, καθώς η Σούζι Κορτέζ, γνωστή και ως «Miss BumBum» υποστήριξε ότι ο Πικέ της έστελνε μηνύματα, ρωτώντας την για τα σωματικά της προσόντα. Σημειώνεται, ότι δεν είναι η 20χρονη σερβιτόρα για την οποία φημολογείται ότι αποτέλεσε την «πέτρα» του σκανδάλου.

Το μοντέλο του Playboy έδωσε σχετική συνέντευξη και ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Ήμουν φίλη του πρώην προέδρου της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ. Όταν το έμαθε ο Πικέ, ζήτησε τον αριθμό μου και μου έστειλε μήνυμα. Όταν επέστρεψα στη Βραζιλία, μου έστελνε κατευθείαν στο Instagram μου, ρωτώντας με πότε θα επιστρέψω στην Ευρώπη και πάντα με ρωτούσε πόσο μεγάλος είναι ο πισινός μου και έλεγε ότι ζήλευε τα αφιερώματα μου στον Μέσι».

Η ίδια υποστήριξε πάντως ότι δεν είχε κάνει γνωστό το γεγονός μέχρι σήμερα, από σεβασμό στη Σακίρα και πρόσθεσε: «Ήταν αυτός που μου έστειλε τα περισσότερα άμεσα μηνύματα. Οι μόνοι παίκτες της Μπαρτσελόνα που δεν μου έστειλαν ποτέ τίποτα ήταν ο Μέσι και ο Κουτίνιο. Είναι υπέροχοι σύζυγοι και σέβονται πολύ τις γυναίκες τους. Η Σακίρα δεν το άξιζε αυτό. Δεν τα έχω πει ποτέ από σεβασμό προς εκείνη, αλλά τώρα θα σου πω όλα όσα ξέρω και μου συνέβησαν», είπε στη συνέντευξή της η Κορτέζ.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Suzy Cortez (@suzycortezof)

Πηγή: Reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Κόσμος  |  Media  |  Showbiz

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X