ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μου αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος έπειτα από 18 χρόνια γάμου»

Νόμιζε πως είχε τον τέλειο γάμο

Το έχουμε δει στον κινηματογράφο και σε τηλεοπτικές σειρές, όμως όταν μαθαίνουμε την ιστορία μιας οικογένειας της διπλανής πόρτας έχει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Η Σερένα Μόρτον είναι σήμερα 57 ετών. Ήταν παντρεμμένη επί 18 χρόνια με τον Ντέιβιντ, είχαν δύο παιδιά και πίστευε ότι είχε τον τέλειο γάμο. Τότε ήταν που ο Ντέιβιντ αποφάσισε να πάψει να κρύβεται και έκανε το coming out του, δηλαδή αποκάλυψε στα αγαπημένα του πρόσωπα την ομοφυλοφιλία του. Για την Σερένα, γκρεμίστηκε ο κόσμος της. Έχασε δέκα κιλά σε λίγες μέρες. Το σοκ ήταν τεράστιο. Το πρώην ζευγάρι έκανε δυόμιση χρόνια να επικοινωνήσει.

Ο χρόνος αυτός ήταν, όπως λέει η ίδια, αρκετός για να συνέλθει από το σοκ και να επουλώσει τις πληγές της. Τα ερωτήματα που την δηλητηρίαζαν: πώς είναι ο αντικαταστάτης; ψηλός; πιο αδύνατος από αυτήν; πιο έξυπνος; έπαψαν να τη βασανίζουν.

Όταν πήρε την απόφαση να συναντήσει και πάλι τον πατέρα των παιδιών της, αποδέχθηκε να συναντήσει και το νέο του φλερτ: Τον Κάρλος, έναν Ρουμάνο, περίπου 1,80 ύψος, με καλογυμνασμένο σώμα και 25 χρόνια νεότερό της. Το θέμα όμως μεταξύ τους, δεν ήταν ο Κάρλος, όπως λέει στη βρετανική Daily Mail, η Σερένα.

Ο 60χρονος σήμερα Ντέιβιντ χώρισε πριν τέσσερα χρόνια από τη σύζυγό του Σερένα. "Όλος ο κόσμος μου κατέρρευσε όταν ο Ντέιβιντ μου είπε ότι δεν ήθελε να είναι πια μαζί μου και ότι ήθελε να αρχίσει να βλέπει άνδρες. Δεν ήξερα πώς θα ήταν η ζωή χωρίς αυτόν. Είναι διαφορετικό από όταν ο άνδρας σου σε αφήνει για μια άλλη γυναίκα. Στη δική μας περίπτωση, δεν μπορούσα να μπω στον ανταγωνισμό".

Όπως περιγράφει στη βρετανική εφημερίδα, η Σερένα δεν ήθελε να αποκτήσει παιδιά αλλά ήταν μια επιθυμία του συζύγου της.

"Είχα χάσει τον αγώνα, γιατί δεν ήμουν άντρας και ο Ντέιβιντ ξεκαθάρισε ότι το να είναι με άντρες ήταν το μόνο πράγμα που θα τον έκανε ευτυχισμένο".

Πλέον, οι δύο πρώην σύζυγοι δηλώνουν καλοί φίλοι χάριν του κοινού παρελθόντος τους και των δύο παιδιών τους.

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X