ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μέχρι την Τετάρτη θα έχουν τελειώσει όλα - Είναι το έγκλημα του αιώνα» (vid)

Στο τέλος του φαίνεται πως πλησιάζει το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα

Στο τέλος του φαίνεται πως πλησιάζει το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, καθώς όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, το Τμήμα Ανθρωποκτονιών έχει βγάλει τα συμπεράσματά του.

Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος, επαναλαμβάνει πως η υπόθεση στην Πάτρα, κρύβει ένα μεγάλο και σκοτεινό έγκλημα. Επιπλέον, είναι πεπεισμένος ότι θα γίνουν συλλήψεις και ότι τα πάντα θα τελειώσουν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Όπως είπε ο κύριος Κατερινόπουλος, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Star: "Θέλω να πιστεύω ότι μέσα στην εβδομάδα που έρχεται, μέχρι την Τετάρτη θα έχουν τελειώσει όλα. Θα έχουμε και συλλήψεις".

Ερωτηθείς για την πολύκροτη υπόθεση από την Πάτρα ο Θανάσης Κατερινόπουλος είπε πως "είναι το έγκλημα του αιώνα, που έχει συνταράξει την ελληνική κοινωνία και όχι μόνο και θα είναι απίθανο να μην είναι εγκληματικές ενέργειες οι θάνατοι των τριών κοριτσιών".

«Θα είναι απίθανο να μην είναι εγκληματικές ενέργειες οι θάνατοι των τριών κοριτσιών»

"Ευθύνη της Αστυνομίας είναι να φτάσει στον δράστη ή τους δράστες, από όπου και αν προέρχονται αυτοί, αλλά έχουν βρει τον στόχο ή τους στόχους" συμπλήρωσε ο ταξίαρχος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο κύριος Κατερινόπουλος τονίζει πως οι επόμενες μέρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες και προβλέπει εξελίξεις που είναι σίγουρο ότι θα συζητηθούν.

Δείτε όσα είπε:

thetoc.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X