ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μετεωρολόγος «λυγίζει» βλέποντας πέρασμα φονικού ανεμοστρόβιλου

Δείτε το βίντεο

Viral έχει γίνει η αντίδραση ενός μετεωρολόγου στο Μισισιπή, ο οποίος βλέποντας την πρόβλεψη του καιρού, δεν δίστασε να προσευχηθεί ζωντανά στον αέρα για τους κατοίκους της πόλης.

Την Παρασκευή, τουλάχιστον 23 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν καταιγίδες διέσχισαν την πολιτεία με προειδοποιήσεις για ανεμοστρόβιλους να έχουν εκδοθεί για πολλές περιοχές.

Πριν από την άφιξη της καταιγίδας, ο Ματ Μάθμπαν, επικεφαλής μετεωρολόγος του τοπικού δικτύου WTVA, ενημέρωσε τους τηλεθεατές για το τι να περιμένουν.

Η προσευχή του μετεωρολόγου για τους κατοίκους της περιοχής

Μιλώντας για έναν ανεμοστρόβιλο, ο μετεωρολόγος είπε: «Ας υποθέσουμε ότι κινούμαστε με 65 μίλια την ώρα, θα έλεγα ότι θα οι δυτικοί δρόμοι της πόλης Άμορι απέχουν λιγότερο από δύο λεπτά. Πρόκειται για έναν ισχυρό, απειλητικό για τη ζωή ανεμοστρόβιλο που θα κινηθεί είτε εξαιρετικά κοντά στο Έιμορι είτε μέσα από το βόρειο τμήμα της πόλης».

Σε αυτό το σημείο, ο μετεωρολόγος έδειξε ξαφνικά ανήσυχος και συναισθηματικά φορτισμένος και αμέσως μετά αποκάλυψε μια νέα πρόβλεψη που τοποθετούσε την πόλη ακόμη περισσότερο στη ζώνη πυρός. Όπως είπε: «Έχουμε μια νέα σάρωση που έρχεται τώρα που μιλάμε. Ω φίλε, έρχεται στη βόρεια πλευρά του Έιμορι. Ω Χριστέ μου, σε παρακαλώ βοήθησέ τους, αμήν».

 

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X