ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μεσήλικας πλησίασε 11χρονη - Είχε ρόπαλο και μαχαίρι στο αυτοκίνητο

Πώς κατάφερε να ξεφύγει το παιδί

Η ψυχραιμία ενός 11χρονου κοριτσιού, αλλά και οι συμβουλές των γονέων του, το έσωσαν από τα «νύχια» ενός παιδόφιλου που το πλησίασε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης στο προάστιο Παντοκράτορας στην Πρέβεζα και του ζήτησε να μπει στο αυτοκίνητό του για να πάνε βόλτα!

Η ανήλικη, που επέστρεφε στο σπίτι της από την παιδική χαρά όπου είχε παίξει μαζί με μια φίλη της, είχε ήδη δει τον άγνωστό της άνδρα που τις παρακολουθούσε από μικρή απόσταση μέσα από το αυτοκίνητό του και ήταν υποψιασμένη.

Ο δράστης την πλησίασε όταν άφησε την φίλη της στο σπίτι της και της ζήτησε να μπει μέσα. Όμως, η 11χρονη το έβαλε στα πόδια και μάλιστα αντίθετα με την κατεύθυνση του αυτοκινήτου, καταφεύγοντας στο σπίτι της συνομήλικής της!

Αμέσως τηλεφώνησε στους γονείς της και έδωσε σαφή περιγραφή του κοντοκουρεμένου αγνώστου και του κόκκινου αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε.

Εκείνοι ενημέρωσαν την Αστυνομία και ξεκίνησαν αναζητήσεις, που έφεραν αποτέλεσμα το βράδυ καθώς ο δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και συνελήφθη.

Στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν ένα μεγάλο μαχαίρι και ένα ρόπαλο κι έτσι σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και οπλοκατοχή, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.

Πηγή: Protothema.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X