ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Με μεγάλη θλίψη πουλώ το σπίτι που μεγάλωσε η Καρολάιν»

«Καθήκον μου να φροντίσω τη Λυδία μακριά από την Ελλάδα και τον Αναγνωστόπουλο», λέει ο πατέρας της

Στις Φιλιππίνες θα μεγαλώσουν οι γονείς της Καρολάιν Κράουτς, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τη μικρή Λυδία.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά τη δολοφονία της 19χρονης από τον σύζυγό της την ώρα που κοιμόταν στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά, ο πατέρας της τονίζει ότι θα επικεντρωθεί στην ανατροφή της εγγονής του, η οποία «είναι πλέον χωρίς» κανέναν από τους δύο γονείς της.

Μιλώντας δημόσια, και όπως είπε για τελευταία φορά, ο 79χρονος Ντέιβιντ Κράουτς δήλωσε στον Guardian ότι φεύγει από την Ελλάδα για να φροντίσει την κόρη της Καρολάιν, τη μικρή Λυδία, που είναι σχεδόν τριών ετών, στις Φιλιππίνες, «μακριά από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο».

«Το μόνο μου καθήκον τώρα είναι να φροντίσω την κόρη της, τη Λυδία, η οποία είναι τώρα χωρίς μητέρα και πατέρα, και να διασφαλίσω ότι θα ανατραφεί όπως θα την είχε αναθρέψει η μητέρα της»

«Το μόνο μου καθήκον τώρα είναι να φροντίσω την κόρη της, τη Λυδία, η οποία είναι τώρα χωρίς μητέρα και πατέρα, και να διασφαλίσω ότι θα ανατραφεί όπως θα την είχε αναθρέψει η μητέρα της», δήλωσε, συμπληρώνοντας πως «αυτό μπορώ να το κάνω μόνο στις Φιλιππίνες, μακριά από την κακοήθη παρουσία του πατέρα της και των παππούδων της (από τη μεριά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου)».

Η μετεγκατάσταση έρχεται λίγες εβδομάδες αφότου η οικογένεια Κράουτς κέρδισε την αποκλειστική κηδεμονία του μικρού κοριτσιού, νικώντας δικαστική προσφυγή που είχαν ασκήσει οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος παραδέχθηκε ότι σκότωσε τη σύζυγό του τον Μάιο του 2021.

Σε παλαιότερες δηλώσεις του, ο Ντέιβιντ Κράουτς, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και δεν έχει εμφανιστεί ποτέ δημόσια, όπως επισημαίνει ο Guardian, είχε δηλώσει στον ANT1 ότι η κόρη του δολοφονήθηκε επειδή ο γαμπρός του είχε εμπλακεί σε λαθρεμπόριο ναρκωτικών.

«Δυστυχώς η μητέρα του εξακολουθεί να μην πιστεύει ότι σκότωσε την Καρολάιν», είπε, εξηγώντας ότι ήταν ζωτικής σημασίας η Λυδία να κρατηθεί μακριά από τον πατέρα της, διότι θα ερχόταν η μέρα που θα έπρεπε να της πει την αλήθεια: ότι σκότωσε τη μητέρα της.

Ο πατέρας της Καρολάιν, ο οποίος στο παρελθόν εργαζόταν στην Αθήνα, δήλωσε ότι «με μεγάλη θλίψη» πουλά το σπίτι του στο νησί της Αλοννήσου στις Σποράδες, όπου μεγάλωσε η Καρολίνα. Οι αναμνήσεις του χρόνου που είχε περάσει μαζί της εκεί, όπως είπε, τον κράτησαν «λογικό τις εβδομάδες και τους μήνες μετά τον θάνατό της».

«Είναι το σπίτι στο οποίο έφερα την Καρολίνα όταν ήταν μωρό», είπε. «Εκεί έμαθε να περπατάει, να κάνει ποδήλατο και τελικά να μεγαλώνει και να γίνεται μια όμορφη και ταλαντούχα νεαρή γυναίκα».

«Η σύζυγος του, η Σούζαν, έχει ήδη μετακομίσει με τη Lydia στη Μανίλα, όπου το κοριτσάκι μεγαλώνει με τα ξαδέλφια της ενώ η σορός της Καρολάιν θα εκταφεί και θα μεταφερθεί επίσης, στις Φιλιππίνες, όντας η τελευταία πράξη του δράματος» καταλήγει το δημοσίευμα στον Guardian.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X