ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαυρίκιος Μαυρικίου - «Καρφώνει» τους ανεμβολίαστους ηθοποιούς (vid)

«Αν μιλήσω δημόσια για ό,τι ειπώθηκε, δεν θα ήταν καλό για κανένα!»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μιλά για την αποχώρηση γνωστών ηθοποιών από παραστάσεις καθώς είναι ανεμβολίαστοι.

Τι αναφέρει για την Κατερίνα Διδασκάλου, τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη και τον Ορφέα Παπαδόπουλο;

«Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης αποχώρησε από τον θίασο και από την παράσταση που θα κάναμε γιατί ήταν ανεμβολίαστος. Δεν είχε εμβολιαστεί. Κανένας παραγωγός δεν μπορεί να υποχρεώσει τους ηθοποιούς να εμβολιαστούν με το ζόρι. Απλά ήταν η γραμμή της παραγωγής αυτή που είχαμε χαράξει με την Βάσια την Παναγοπούλου γιατί ήταν εμβολιασμένοι όλοι οι υπόλοιποι ηθοποιοί. Τον είχαμε ενημερώσει και μας είχε πει ότι έχει τη διάθεση να το κάνει. Δεν έκλεινε ποτέ αυτή η ημερομηνία και δυστυχώς έπρεπε να λυθεί αυτό το θέμα».


 Στην αντεπίθεση η τραγουδίστρια που προκάλεσε σάλο με το βίντεο κλιπ στο Βαρώσι


 «Δυστυχώς πέρασα πολύ δύσκολα και το καλοκαίρι με το θέμα αυτό. Ο Ορφέας Παπαδόπουλος, που είναι πολύ γνωστός και αγαπητός και αναγκάστηκα να προχωρήσω σε παραστάσεις χωρίς αυτόν. για μια περίοδο παρόλο που τον ήθελα πάρα πολύ. Τον παρακαλέσαμε να εμβολιαστεί και από ότι ξέρω δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο. Στη συνέχεια όμως κόλλησε και έθεσε σε κίνδυνο όλο τον θίασο για να μείνει άνεργος το καλοκαίρι. Είναι ανεύθυνο» πρόσθεσε ο μουσικός και παραγωγός στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

«Κόλλησε και η Κατερίνα Διδασκάλου και έχασε δέκα, δεκαπέντε παραστάσεις το καλοκαίρι αφήνοντας άνεργους τους τεχνικούς της και την ίδια επειδή δεν είχε εμβολιαστεί»

Δείτε το απόσπασμα

Λίγη ώρα μετά τις αποκαλύψεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου, ότι διέλυσε τη συνεργασία με τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη επειδή ο ηθοποιός παρέμενε ανεμβολίαστος, ο ηθοποιός απάντησε με δήλωσή του στο Πρωϊνό.

"Αυτή τη φορά χρειάζεται να δοθούν κάποιες απαντήσεις. Όταν κάποιος μιλάει δημόσια για έναν άλλο άνθρωπο, ειδικά για ένα τόσο σοβαρό θέμα που έχει ανατρέψει σε τεράστιο βαθμό την καθημερινότητά μας, οφείλει τουλάχιστον να είναι προσεκτικός. Αρχικά ποιος δίνει το δικαίωμα σε αυτόν τον άνθρωπο, αυτό το παιδί το γλυκό, τον Μαυρίκιο, να μιλήσει για τα προσωπικά δεδομένα μου; Εγώ όχι πάντως! Ας πούμε ότι υπήρξε απρόσεκτος και δεν το σκέφτηκε καλά. Αλλά αφού μίλησε για εμένα και ξέρει τι είμαι και ήθελε να μοιραστεί αυτή τη γνώση του δημόσια, γιατί δεν λέει την αλήθεια; Δεν βρίσκω λογική σε αυτό που έκανε γιατί την αλήθεια τη ξέρει. Αν δεν τη ξέρει, να ρωτήσει τη συνεργάτιδά του και παραγωγό. Αν θέλει να περαιτέρω επιβεβαίωση, ας ρωτήσει τους ανθρώπους που ήταν μπροστά τη μέρα που εγώ αποχώρησα – τη δεύτερη μέρα ανάγνωσης για την παράσταση αυτή. Ο λόγος δεν ήταν επειδή δεν είχα κάνει το εμβόλιο, ήταν άλλος. Δεν υπήρξα αρνητής. Αντιθέτως, ήμουν διαλλακτικός και σύμφωνος για αυτά που χρειάζονταν να γίνουν στο πλαίσιο του επιτρεπτού. Είναι σίγουρος ο Μαυρίκιος και η συνεργάτιδά του ότι θέλουν να ακούσει την αλήθεια ο κόσμος; Γιατί αυτά που ειπώθηκαν από το στόμα του ενός εκ των δύο παραγωγών ήταν ο λόγος που αποχώρησα. Ο ¨Ενκε Φεζολλάρι, ο σκηνοθέτης, και η βοηθός του, η Βάνα Πεφάνη, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, η Μαίρη Σταυρακέλη, ο Ιάσωνας Παπαματθαίου υπήρξαν αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες του συμβάντος. Αυτά που ειπώθηκαν προς όλους και μπροστά σε όλους εκείνη τη μέρα με έκαναν να αποχωρήσω. Κατάλαβα και τότε πως ο φόβος και η ανασφάλεια ήταν ο οδηγός αυτών που άκουγα, αλλά δεν μπορούσα να επιτρέψω στον εαυτό μου να συνεχίσω να είμαι σε κάτι, που κατά τη δική μου ταπεινή γνώμη, σύμφωνα με τα λεγόμενα εκείνης της ημέρας δεν τιμάει τόσο το θέατρο και τον ρόλο του στην κοινωνία όσο και τον κάθε άνθρωπο που ζει σε μια χώρα ελεύθερη και δημοκρατική όπως η δική μας. Δεν θέλω να εκθέσω κανένα και γι' αυτό δεν λέω τι έγινε τότε. Αλλά αν ο Μαυρίκιος δεν αναγνωρίσει το λάθος του και δεν αποκαταστήσει την αλήθεια, οφείλω να προστατέψω εμένα και την οικογένειά μου, πράττοντας τα ανάλογα, επιφυλασσόμενος για κάθε νομική ενέργεια. Έχει ήδη επέμβει στη δική μου προσωπική διαδρομή και ήδη ίσως μετράω απώλειες. Πέραν του ότι θα δικαιολογηθώ αν βγω την επαύριο στις κάμερες όπως έκανε ο ίδιος και μιλήσω δημόσια για ό,τι ειπώθηκε και δεν νομίζω ότι θα ήταν καλό για κανένα. Να το σκεφτεί και να πράξει όπως θεωρεί. Το ίδιο θα κάνω κι εγώ” ανέφερε ο ηθοποιός σε δήλωσή του στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

ΠΗΓΗ: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X