ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στην αντεπίθεση η τραγουδίστρια που προκάλεσε σάλο με το βίντεο κλιπ στο Βαρώσι

«Δεν περίμενα μια τέτοια ρατσιστική αντίδραση»

24news team

Σάλο προκάλεσε η κίνηση της τραγουδίστριας Niyahet, άλλως Nini, να γυρίσει βίντεο κλιπ στην κατεχόμενη Αμμόχωστο και συγκεκριμένα στην περίκλειστη πόλη των Βαρωσίων.

Το θέμα ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με την πρωταγωνίστρια να κάνει δηλώσεις στην τούρκικη εφημερίδα «Ηurryiet», η οποία μάλιστα, τη στιγμή που η τουρκική οικονομία καταρρέει επέλεξε στο πρωτοσέλιδό της να φιλοξενήσει την είδηση για το γύρισμα του βίντεο κλιπ, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Η Νίνι εξόργισε τους Ελληνοκύπριους».

Η ίδια η τραγουδίστρια σχολίασε το γεγονός, σύμφωνα με την εφημερίδα, λέγοντας πως έλαβε μηνύματα μίσους από Έλληνες, «Δεν περίμενα μια τέτοια ρατσιστική αντίδραση. Δεν έδωσα πολιτικό μήνυμα, ήθελα απλώς να αναγνωριστεί το Μαράς (σ.σ. τα Βαρώσια)».

«Αυτή είναι η δημοφιλής τραγουδίστρια Niyahet, άλλως Nini. Είναι από την Αμμόχωστο αλλά κάνει καριέρα στην Τουρκία. Μόλις κινηματογράφησε το μουσικό της βίντεο με τίτλο ‘’Bulaman’’, στην λεηλατημένη και ερειπωμένη πόλη μας. Την παραγωγή έκανε μέλος του Τμήματος Επικοινωνίας του "Πανεπιστημίου Ανατολικής Μεσογείου" όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ. Συγχαρητήρια NiNi και εις ανώτερα….», είχε αναφέρει σε ανάρτησή του ο Γιάννης Τουμαζής.

Με πληροφορίες από protothema.gr

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X