ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ληστεία - θρίλερ στην Ελλάδα: Έδεσαν ηλικιωμένη δίπλα στον νεκρό σύζυγό της

Φέρεται να έκανε λόγο για εισβολή από τρεις άνδρες με σκοπό να αρπάξουν χρήματα

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις και οι νεότερες πληροφορίες γύρω από το τραγική υπόθεση στο Χαλκιόπουλο του Βάλτου όπου ζευγάρι ηλικιωμένων εντοπίστηκε δεμένο χειροπόδαρα στην οικία του με τον άνδρα νεκρό.

Όλα τα πρώτα στοιχεία οδηγούν τις αστυνομικές αρχές προς την κατεύθυνση της ληστείας ωστόσο εξετάζονται και άλλα ενδεχόμενα.

Επί τόπου βρίσκονται στελέχη της Ασφάλειας Αγρινίου και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας.

Η ηλικιωμένη-περίπου 85 χρονών- μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας του χωριού. Είναι σε άθλια κατάσταση και συγχυσμένη από την ταλαιπωρία που πέρασε ωστόσο κατάφερε να αρθρώσει λίγες κουβέντες στους αστυνομικούς. Φέρεται να έκανε λόγο για εισβολή από τρεις άνδρες με σκοπό να αρπάξουν χρήματα.

Ενδέχεται μάλιστα αυτό να συνέβη πριν από αρκετές μέρες, ενδεχομένως από την περασμένη Παρασκευή, όταν οι αδίστακτοι δράστες άφησαν δεμένους τους ηλικιωμένους, στο κρεβάτι τον άνδρα και σε καρέκλα τη γυναίκα. Ο 91χρονος άνδρας δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Οι συγχωριανοί είναι συγκλονισμένοι και κάνουν λόγο για ένα φιλήσυχο ζευγάρι που ζούσε μόνο του καθώς στο παρελθόν είχε χάσει τον μοναχογιό του.

«Πρόκειται για ένα τυπικό ζευγάρι ηλικιωμένων του χωριού. Έπαιρναν τη σύνταξή τους, είχαν τον κήπο τους, είχαν το σπίτι τους, μία μονοκατοικία που είχαν πάρει τότε που έδιναν τις αντιπαροχές στο χωριό και ζούσαν μόνοι γιατί είχαν χάσει το γιό τους. Όποιος τους επιτέθηκε γνώριζε ότι ζούσαν μόνοι. Ένας άγνωστος δε θα πήγαινε έτσι στοχευμένα, από κάπου γνώριζαν», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του χωριού Βασίλης Ταλιούρας.

protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X