ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λευτέρης Πετρούνιας: «Ζητώ ένα τεράστιο συγγνώμη από όλους τους Έλληνες» (vid)

Τι είπε ο Ολυμπιονίκης

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε για τις δηλώσεις του σχετικά με το ελληνικό #MeToo, αλλά και την αναδιατύπωση μέσω των social media, ο Λευτέρης Πετρούνιας προχώρησε σε νέα τοποθέτηση. Ο Ολυμπιονίκης μίλησε στον ΑΝΤ1 για όλες τις αντιδράσεις που υπήρξαν.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ανέφερε αρχικά: «Η διατύπωση του τρόπου σκέψης μου ήταν εντελώς λάθος. Νιώθω χρέος να ζητήσω ένα τεράστιο συγγνώμη από όλους τους Έλληνες για αυτή τη λάθος διατύπωση της σκέψης μου».

Στη συνέχεια ο Λευτέρης Πετρούνιας πρόσθεσε: «Βγήκα χέρι χέρι με την Κορακάκη συμβολίζοντας την ισότητα των δύο φύλων. Έχουμε κάνει διαδικτυακά σεμινάρια με την Σοφία Μπεκατώρου για την αντιμετώπιση όλων αυτών των περιστατικών και για το πώς θα εξαλειφθούν. Είμαι πατέρας δύο κοριτσιών και ανήσυχος για τη σάπια κοινωνία που ζούμε».

«Έχουν απόλυτο δίκιο να με κατηγορήσουν»

Μεταξύ άλλων ο Ολυμπιονίκης στους κρίκους σημείωσε: «Σκεπτόμενος το άθλημα της ενόργανης γυμναστικής, καθώς ερωτήθηκα για το κίνημα metoo στον πρωταθλητισμό, αυτό που απάντησα – και εκεί είναι το λάθος μου ότι δεν το διευκρίνισα – είχε να κάνει αποκλειστικά και μόνο με κάποιες καταγγελίες που έγιναν στην ενόργανη γυμναστική για ψυχολογική βία, στις οποίες όταν έγιναν αυτές οι δηλώσεις εγώ ήμουν αγέννητος – και όπως έχω πει και στο παρελθόν για κάποια περιστατικά για τα οποία δεν τα γνωρίζω και σε ό,τι αφορά την ψυχολογικά βία, το εννοώ και άφησα ίσως και λανθασμένα τη μικρή αμφιβολία, εννοώντας ότι προερχόμαστε από ένα πάρα πολύ σκληρό άθλημα.

Στηρίζω όποιον έχει υποστεί βία. Ζητώ ξανά συγγνώμη και έχουν απόλυτο δίκιο να με κατηγορήσουν. Καταδικάζω όμως κάθε μορφή βίας».

«Εγώ το ζήτησα να βγω να ζητήσω συγγνώμη γιατί όντως έκανα ένα λάθος. Ως άνθρωπος δεν είμαι τόσο ικανός όσο στους κρίκους για να εκφράσω σωστά τη σκέψη μου», είπε καταλήγοντας ο Λευτέρης Πετρούνιας.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X