ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κυλιόμενες σκάλες καταπίνουν άνδρα (Vid)

Ο άνδρας προσπαθεί απεγνωσμένα να κρατηθεί από την χειρολαβή

Το περιστατικό μπορεί να μην συνέβη πρόσφατα, αλλά έγινε γνωστό μέσα από μια εκπομπή ντοκιμαντέρ του βρετανικού Channel 5 που εξετάζει τρομακτικές στιγμές που μπορεί να προκαλέσουν μηχανήματα που χρησιμοποιούμε καθημερινά, προκαλώντας χάος.

Πώς συνέβη το τραγικό ατύχημα με τις κυλιόμενες σκάλες

Στο βίντεο από έναν πολυσύχναστο σταθμό του μετρό στην Κωνσταντινούπολη, οι περαστικοί φαίνεται να χρησιμοποιούν μια κυλιόμενη σκάλα που δεν λειτουργεί, σαν κανονική σκάλα, όταν ξαφνικά, το μηχάνημα αρχίζει και πάλι να λειτουργεί, δημιουργώντας ένα μεγάλο κενό ανάμεσα στα σκαλιά και έναν άνδρα να χάνεται ξαφνικά μέσα στην τρύπα.

Ο άνδρας προσπαθεί απεγνωσμένα να κρατηθεί από την χειρολαβή αλλά τελικά τον «καταπίνει» η σκάλα, η οποία μάλιστα κλείνει από πάνω του. Μια ώρα αργότερα, απελευθερώνεται και μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ευτυχώς με ελαφρά τραύματα, μπροστά στα σοκαρισμένα πρόσωπα των περαστικών.

Τα σχόλια των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Φυσικά, όσοι είδαν το βίντεο, έσπευσαν να το σχολιάσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζοντας τον τρόμο τους. «Κανείς δεν πρόκειται να ανέβει ξανά σε κυλιόμενη σκάλα μόλις δει αυτό το βίντεο» έγραψε ένας χρήστης με κάποιον άλλον να προσθέτει: «Αυτό ήταν αρκετό για να μην ξαναχρησιμοποιήσουν ποτέ ξανά κυλιόμενες σκάλες οι άνθρωποι».

Ο Μητροπολιτικός Δήμος της Κωνσταντινούπολης είχε τοποθετήσει μια προειδοποιητική πινακίδα κοντά στην σπασμένη κυλιόμενη σκάλα προτού συμβεί το ατύχημα, αλλά από ότι μπορεί να δει ο καθένας, κανείς δεν την πήρε στα σοβαρά.

Να σημειωθεί ότι πριν από λίγο καιρό, τον γύρο του διαδικτύου είχε κάνει ένα άλλο βίντεο, που έδειχνε ένα μικρό αγόρι, το χέρι του οποίου εγκλωβίστηκε στις κυλιόμενες σκάλες και προς καλή του τύχη κάποιος πρόλαβε να πατήσει το κουμπί για να σταματήσει να λειτουργεί και έτσι να σώσει τον μικρό.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X