ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κορωνοϊός - Ιταλία: Όργιο αισχροκέρδειας - Απίστευτο πόσο πωλούν τις μάσκες και τα τζελ χεριών!

Ενώ ο ιός καλπάζει στην χώρα, παρατηρείται όργιο αισχροκέρδειας

Συνεχίζεται η εξάπλωση του νέου κορονοϊού στην Ιταλία, με τους νεκρούς να ανέρχονται στους δέκα και τα επιβεβαιωμένα κρούσματα να ξεπερνούν τα 320.

Οι τρεις νέοι νεκροί εντοπίζονται στην Λομβαρδία και πρόκειται για ηλικωμένους με επιβαρυμένα προβλήματα υγείας.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορονοϊού και στην πόλη της Γένοβα.

10 ευρώ οι μάσκες και 39 ευρώ τα τζελ χεριών

Όργιο αισχροκέρδειας καταγγέλλεται στην Ιταλία εν μέσω έξαρσης του κορονοϊού.

Ιατρικές μάσκες πωλούνται προς 10 ευρώ, ενώ ένα λίτρο απολυμαντικό τζελ για τα χέρια κοστίζει 39 ευρώ, σύμφωνα με αναφορές που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Οι αρχές της Ιταλίας ξεκίνησαν έρευνα για τις τιμές πώλησης μέσω διαδικτύου των χειρουργικών μασκών και του απολυμαντικού ζελέ, όπως μετέδωσε το Reuters επικαλούμενο δύο υψηλόβαθμους δικαστές.

Πώς ξεκίνησε η εξάπλωση του ιού στην Ιταλία

Το πώς ακριβώς ξεκίνησε η εξάπλωση του κορονοϊού στην Ιταλία προσπάθησε να εξηγήσει νωρίτερα ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας, Τζουζέπε Κόντε.

«Ο κορονοϊός εξαπλώθηκε επειδή ένα νοσοκομείο δεν τήρησε πλήρως το επιβεβλημένο πρωτόκολλο» υποστήριξε ο Ιταλός πρωθυπουργός, θέλοντας να εξηγήσει τα αίτια έξαρσης του ιού.
Εξήγησε, συγκεκριμένα, ότι ένας ασθενής, ο οποίος έφερε συμπτώματα ύποπτα σε κορονοϊό, νοσηλεύθηκε σε τοπικό νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να ληφθούν τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας, με αποτέλεσμα να υπάρξει διασπορά του θανατηφόρου ιού.

 

Πηγή: sputniknews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση