ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κόκοτας: Του έδιναν 50 εκατ. για να ξυρίσει τις φαβορίτες του

«Τις αγαπάω», είχε απαντήσει

Mια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, ο Σταμάτης Κόκοτας έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 85 ετών.

Χαρακτηριστικό του γνώρισμα η ζεστή φωνή και οι μακριές φαβορίτες του. Ηταν το σήμα κατατεθέν του, στα τόσα χρόνια πορείας στο τραγούδι. Μέχρι και εταιρίες με ξυραφάκια τον πλησίαζαν και του έδιναν τεράστια ποσά για να τις ξυρίσει, πράγμα που δεν έκανε ποτέ.

Σταμάτης Κόκοτας: «Μου πρότειναν 50.000.000 δραχμές»

Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις, ο Σταμάτης Κόκοτας εμφανίστηκε το 2015 καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show», και μεταξύ άλλων, μίλησε για το σήμα-κατατεθέν της εμφάνισης του, τις φαβορίτες του.

«Μία πρόταση μου κάνανε. Δεν πήρα τίποτα. Είναι αλήθεια. Μου πρότειναν να μου δώσουν 50.000.000 δραχμές. Τότε έπαιρνες τη μισή Αθήνα. Αυτές οι προτάσεις είναι για άλλους δεν είναι για μένα. Εγώ είμαι πολύ αυστηρός πρώτα με τον εαυτό μου και μετά με τους άλλους και τους φίλους μου», απάντησε ο Σταμάτης Κόκοτας.

«Τις αγαπάω. Δεν με ενδιέφεραν τα χρήματα. Για εμένα δεν είχε καμία σημασία, τον έστειλα από εκεί που ήρθε. Απ’ την Αμερική ήρθε και τον έστειλα πίσω», είχε δηλώσει σε άλλη συνέντευξή του ο τραγουδιστής

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση