ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Κεραυνοί» από την διευθύντρια του Καραμανδάνειου για την Πισπιρίγκου

Μήνυσε τον Μάνο Δασκαλάκη η Πισπιρίγκου

«Ήταν αναπάντεχο και ανεξήγητο. Τίποτα δεν προμήνυε αυτή την εξέλιξη» κατέθεσε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η διευθύντρια του Καραμανδάνειου νοσοκομείου για την ανακοπή της Τζωρτζίνας. Η Μαρία Ηλιοπούλου αναφερόμενη στο τι προηγήθηκε του επεισοδίου που υπέστη η μεγάλη κόρη της Ρούλας Πισπιρίγκου με συνέπεια να μείνει παραπληγική, σημείωσε πως όλες οι εξετάσεις που του έγιναν ήταν φυσιολογικές. Η κυρία Ηλιοπούλου απάντησε και σε ερώτηση για τη στάση της κατηγορούμενης για απόπειρα ανθρωποκτονίας στο Καραμανδάνειο, χαρακτηρίζοντάς την «τυπική».

«Όταν ήρθε το παιδί στις 8/3/2021 ενημερώθηκα αμέσως. Η αιτία εισόδου ήταν η εκδήλωση σπασμών. Το παιδάκι ήταν μια χαρά. Αναφερόμενα ήταν τα συμπτώματα» είπε η διευθύντρια του Καραμανδάνειου.

Πρόεδρος: Αν έχει προηγηθεί επεισόδιο σπασμών, ο οργανισμός εμφανίζει κάποια συμπτώματα; Το βλέπουμε στις εξετάσεις του;

Αναφερόμενη στο τι προηγήθηκε του επεισοδίου που υπέστη η μεγάλη κόρη της Ρούλας Πισπιρίγκου με συνέπεια να μείνει παραπληγική, σημείωσε πως όλες οι εξετάσεις που του έγιναν ήταν φυσιολογικές

Μάρτυρας: Στο εγκέφαλογράφημα σίγουρα. Κάναμε δυο και ήταν φυσιολογικά.
Πρόεδρος: Μπορούν οι σπασμοί να προκληθούν από εφιάλτη;
Μάρτυρας: Όχι.
Πρόεδρος: Έγιναν αιματολογικές εξετάσεις; Προέκυψε κάποιο εύρημα;
Μάρτυρας: Όχι. Υπάρχει η εξέταση cpk που στους σπασμούς βλέπουμε να ανεβαίνει η τιμή. Εδώ δεν ήταν ανεβασμένη.
Πρόεδρος: Ποια είναι η συνήθης συμπεριφορά των γονέων;
Μάρτυρας: Οι περισσότεροι είναι πανικοβλημένοι και αγχωμένοι.
Πρόεδρος: Τι κάνουν δηλαδή;
Μάρτυρας: Η εικόνα μου είναι ότι αν μπορούσαν να μπουν με το αμάξι στα εξωτερικά ιατρεία, θα το έκαναν.
Πρόεδρος: Η κατηγορουμένη πως ήταν;
Μάρτυρας: Η μαμά ήταν μια τυπική μαμά δίπλα στο παιδάκι της. Τίποτα το περίεργο.
Πρόεδρος: Πότε μάθατε για την ανακοπή;
Μάρτυρας: Όταν γινόταν η ανάνηψη.
Πρόεδρος: Είναι πιθανό, σπάνιο; Πού εντάσσεται αυτό το επεισόδιο;
Μάρτυρας: Ήταν αναπάντεχο και ανεξήγητο. Τίποτα δεν προμήνυε αυτή την εξέλιξη.

«Αν και θα επέστρεφε στο σπίτι το Σαββατοκύριακο, ήρθε η μαμά της και είπε ότι έκανε εμετό. Σκεφτήκαμε μήπως κόλλησε κάτι και είπαμε να το δούμε. Αν ήταν άλλο παιδάκι ίσως δεν το κάναμε, αλλά συγχωρήστε μου την έκφραση. Ήταν ένα υπερπολύτιμο παιδί, είχαν χαθεί άλλο δυο», ανέφερε η κυρία Ηλιοπούλου.

Κούγιας: Έχετε δει το παιδί ποτέ;
Μάρτυρας: Τέσσερις μέρες και το είδα μια φορά, την επόμενη από την ημέρα που ήρθε. Καθισμένο στο κρεβάτι του.
Κούγιας: Είπατε ότι τίποτα δεν δικαιολογεί το επεισόδιο που ξεκίνησε από καρδιακή ανακοπή και κατέληξε σε εγκεφαλοπάθεια. Καρδιολόγος το είδε;
Μάρτυρας: Όχι δεν το είδε. Παιδοκαρδιολόγος υπάρχει μια στην Πάτρα, η κυρία Καρατζά. Κλείσαμε το ραντεβού και μας είπε ότι είχε δει το παιδί κάποια στιγμή.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Μήνυσε τον Μάνο Δασκαλάκη

Με την έναρξη της σημερινής δικάσιμου η Ρούλα Πισπιρίγκου κατέθεσε μήνυση εις βάρος του Μάνου Δασκαλάκη για ψευδή κατάθεση. Κατά την έναρξη της δικάσιμου ο Αλέξης Κούγιας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Μάνο Δασκαλάκη λέγοντας πως χρησιμοποιούσε συχνά στην κατάθεσή του το ρήμα «εικάζω» και είπε πως το κίνητρο της δολοφονίας ήταν να τον κρατήσει κοντά της. Σύμφωνα με τον κ. Κούγια, υπάρχουν μηνύματα που αποδεικνύουν ότι το ζευγάρι είχε ερωτικές επαφές και μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας, τις οποίες ζητούσε ο Δασκαλάκης με διάφορα «ντεσού». «Ο μάρτυρας παραδέχτηκε ότι στο ίδιο δωμάτιο που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα βρισκόταν και άλλο παιδί οπότε η κατηγορούμενη δεν θα μπορούσε να τελέσει μία τέτοια πράξη» είπε επίσης ο κ. Κούγιας σύμφωνα με τον ALPHA.

ΠΗΓΗ: reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X