ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταιγίδα Ciaran - Μητέρα με μωρό ξυπνούν από τζάμι που «εκρήγνυται»

«Νόμιζα ότι όλο το σπίτι θα κατέρρεε - Μοιάζει να έχει ανατιναχθεί»

Η καταιγίδα Ciaran σαρώνει τη δυτική Ευρώπη, με την Βρετανία, τη Γαλλία και την Ιταλία να έχουν χτυπηθεί πιο έντονα μέχρι στιγμής.

H καταιγίδα που συνοδευόταν από ισχυρούς ανέμους και βροχές, έχει αφήσει πίσω της, μέχρι στιγμής, τουλάχιστον 10 νεκρούς, έφθασε προχθές το απόγευμα και στην Αγγλία, προκαλώντας επίσης πολλά προβλήματα, με εκατοντάδες σχολεία να παραμένουν κλειστά και τις αρχές να ζητούν από τους κατοίκους να μην βγαίνουν από τα σπίτια τους εκτός κι αν υπάρχει σοβαρός λόγος. 

Η στιγμή που η κακοκαιρία χτυπά σπίτι στην Αγγλία

Ένα παράδειγμα των έντονων φαινομένων είναι και το βίντεο που έχει γίνει viral και δείχνει μια μητέρα να «δραπετεύει» άρον άρον με το μωρό της την κρεβατοκάμαρά τους καθώς έσπασε από τους ανέμους ένα παράθυρο δίπλα τους.

Η Τζέσικα Ο’Ράιλι ήταν μαζί με το μωρό της στο Σεντ Κλεμέντ του Τζέρσεϊ της Αγγλίας, όταν ξαφνικά, και ενώ κοιμόταν με το μωρό της στην κούνια του δίπλα της, ξύπνησε από τους «τρομακτικά» ισχυρούς ανέμους.

Η στιγμή που τα παράθυρα ανατινάχτηκαν, καταγράφηκε στην κάμερα της ενδοεπικοινωνίας, με την μητέρα να αρπάζει την κόρη της και να φεύγει από το δωμάτιο, φοβούμενη ότι όλο το σπίτι θα κατέρρεε.

«Νόμιζα ότι όλο το σπίτι θα κατέρρεε - Μοιάζει να έχει ανατιναχθεί»

«Πήγα για ύπνο και ξύπνησαν με τον άνεμο να γίνεται όλο και πιο δυνατός και απλά μου φαινόταν περίεργο όλο αυτό. Ένιωσα ότι έπρεπε να την βγάλω έξω και τότε ήταν που έσπασαν τα παράθυρα» είπε η Ο’Ράιλι στο Sky News. «Ήταν πραγματικά τρομακτικό και μπήκα στιγμιαία σε κατάσταση επιβίωσης. Τα τζάμια έπεφταν παντού και την άρπαξα και έτρεξα έξω από το δωμάτιο, κατέβηκα τις σκάλες. Νόμιζα ότι όλο το σπίτι θα κατέρρεε για να είμαι ειλικρινής».

Η Ο’Ράιλι έμεινε αγκαλιά με το μωρό της στο διάδρομο μέχρι να έρθουν οι ομάδες για να απομακρύνουν την ίδια και άλλους κατοίκους που επλήγησαν από την κακοκαιρία Ciaran σε κοντινά ξενοδοχεία. Αλλά δεν έχει ιδέα πότε θα επιστρέψει στο σπίτι της, καθώς όπως ανακάλυψε, το υπνοδωμάτιο δεν ήταν το μοναδικό δωμάτιο που επλήγη.

Όπως δήλωσε στο Sky News: «Παρόμοιο είναι το σκηνικό και στο σαλόνι και στην κουζίνα. Όλο το πίσω μέρος του σπιτιού μοιάζει να ανατινάχθηκε. Επέστρεψα στην κρεβατοκάμαρα και υπήρχαν παντού γυαλιά, στην κούνια της, στο κρεβάτι μου, σε όλο το πάτωμα. Δεν νομίζω ότι μπορούμε να επιστρέψουμε σύντομα, δεν είναι ασφαλές μέρος προς το παρόν για την κόρη μου».

Πηγή: iefimerida 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση