ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Καλύτερα να με σκοτώσετε»: Χορεύτρια καταγγέλλει ότι τη βίασαν συνοριοφύλακες στο αεροδρόμιο

Ανατριχιάζουν τα όσα περιγράφει η επαγγελματίας χορεύτρια twerking

Ανατριχιάζουν τα όσα περιγράφει η επαγγελματίας χορεύτρια twerking ότι έζησε στο αεροδρόμιο του Πουέρτο Ρίκο, όπου, όπως καταγγέλλει, τη βίασαν δύο συνοριοφύλακες.

Η Τζεραλντίν Ροντρίγκεζ Ολιβάρες -με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Τζέρι Χουπς- καταγγέλλει, όπως γράφει η Metro, ότι δύο άνδρες της αμερικανικής συνοριοφυλακής αφού της απαγόρευσαν να μπει στη χώρα, τη βίασαν.

Σύμφωνα με δηλώσεις της 31χρονης στη Miami Herald, που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα, «οι συνοριοφύλακες με παρενόχλησαν σεξουαλικά και μου πετούσαν λεφτά ενώ περίμενα σε ένα δωμάτιο και περίμενα για την απέλασή μου στη Δομινικανή Δημοκρατία».

«Τρομοκρατήθηκα τόσο πολύ που ούρησα πάνω μου» λέει η Ροντρίγκεζ περιγράφοντας τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια των δύο ανδρών.

Όπως λέει, όταν οι δύο αστυνομικοί πήγαν να την ελέγξουν για ναρκωτικές ουσίες, η χορεύτρια τους είπε «αν πρόκειται να με βιάσετε, καλύτερα σκοτώστε με». Σύμφωνα με την καταγγελία της, η Ροντρίγκεζ είπε ότι την έγδυσαν, της πίεσαν το κεφάλι στον τοίχο και την ανάγκασαν να ανοίξει τα πόδια της. Έπειτα τη βίασαν με τη σειρά και ο εφιάλτης της τελείωσε όταν ένας τρίτος άνδρας μπήκε στο δωμάτιο και τη βοήθησε να ντυθεί.

Έπειτα της έδωσαν το τηλέφωνο και το διαβατήριό της και την έβαλαν σε αεροπλάνο που τη γύρισε πίσω στη Δομινικανή Δημοκρατία.

«Όταν έφτασα στη Χιλή είχα μόνο ένα πράγμα στο μυαλό μου, να αυτοκτονήσω. Ντρεπόμουν και δεν ήξερα πώς να πω στο αγόρι μου τι είχε συμβεί» λέει η 31χρονη. Η Ροντρίγκεζ πήγε στις Αρχές και κατήγγειλε το συμβάν μία εβδομάδα μετά όποτε την ενημέρωσαν ότι ήταν αργά για να υπάρχει DNA των φερόμενων ως δραστών. Ωστόσο έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό.

 

Πηγή:reader 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση