ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κακοκαιρία Daniel: Νεκρές δύο γυναίκες

Στους 6 οι νεκροί στην Ελλάδα

Δύο γυναίκες βρέθηκαν νεκρές στην Αστρίτσα Καρδίτσας λόγω της κακοκαιρίας Daniel.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι δύο ηλικιωμένες βρέθηκαν σε διαφορετικά σπίτια.

Νωρίτερα σήμερα, νεκρός- από άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ- εντοπίστηκε ο 49χρονος κτηνοτρόφος που αγνοούνταν από το Πετρωτό στον Δήμο Δομοκού. Βρέθηκε καταπλακωμένος από φερτά υλικά. Ο 49χρονος είναι ο τέταρτος νεκρός της κακοκαιρίας Daniel. Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε σε σημείο που είχε καταστεί δύσβατο και απροσπέλαστο από όσα κατέβασαν οι χείμαρροι που προκάλεσαν ανυπολόγιστη καταστροφή στην περιοχή.

Ενημέρωση για το θέμα παρείχε η Πυροσβεστική, αναφέροντας: «Σορός άνδρα ανασύρθηκε από ρέμα πλησίον του οικισμού Πετρωτό Δομοκού Φθιώτιδας και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Επιχείρησαν 6 πυροσβέστες της 7ης ΕΜΑΚ».

Ο 49χρονος είχε φύγει νωρίς το πρωί της Τετάρτης από το σπίτι του για να φροντίσει τα ζώα του, πριν εκδηλωθούν τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και από τότε δεν είχε δώσει ίχνη ζωής. Τελικά, οι φόβοι των δικών του ανθρώπων επαληθεύτηκαν και οι αναζητήσεις έληξαν με τον τραγικότερο τρόπο.

Επίσης, το απόγευμα της Τετάρτης (6/9) εντοπίστηκε νεκρός 82χρονος στην περιοχή Ελληνόπυργος Καρδίτσας, ο οποίος αγνοούνταν. Ο ηλικιωμένος καταπλακώθηκε από όχημα και τη σορό του εντόπισε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, που επιχειρούσε στο σημείο με 8 πυροσβέστες και 3 οχήματα.

Νωρίτερα χθες, ανασύρθηκε νεκρή μία 87χρονη γυναίκα στη Μαγνησία, ενώ, το πρωί της Τρίτης έχασε τη ζωή του στη συνοικία της Αγίας Αικατερίνης στον Βόλο, ένας 51χρονος όταν καταπλακώθηκε από τοιχίο που υποχώρησε από τα ορμητικά νερά.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση