ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καϊλή: Αυτές είναι οι ύποπτες συνομιλίες με την αδερφή της

«Η Εύα Καϊλή δίνει κάποιες οδηγίες στην αδερφή της, προκειμένου να πάρει κάποια USB και μία συσκευή κινητού τηλεφώνου, δίπλα από τον καθρέφτη»

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται τηλεφωνικές συνομιλίες της Εύας Καϊλή με την αδελφή, Μανταλένα, και τον πατέρα της, που πραγματοποιήθηκαν το διάστημα από τις 24 Δεκεμβρίου έως τις 8 Ιανουαρίου, οι οποίες καταγράφηκαν από τις βελγικές Αρχές που ερευνούν το σκάνδαλο «Qatar Gate». Η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, το πρωί της 8ης Ιανουαρίου 2023, δίνει στην αδελφή της οδηγίες για να εντοπίσει «δίπλα από τον καθρέφτη» μια συσκευή κινητού και μερικά USB τα οποία θεωρεί «σημαντικά».

Σύμφωνα με τις συνομιλίες που παρουσιάζουν οι εφημερίδες «La Reppublica» και «Le Soir», οι βελγικές Αρχές στις αναφορές τους επισημαίνουν ότι:

-Στις 24/12 λίγες μέρες μετά τη σύλληψή της: «Η Εύα έχει καταρρεύσει από την καταστροφή που έχει υποστεί, αισθάνεται ντροπή. Η αδερφή της την παρηγορεί και τη διαβεβαιώνει ότι θα ξεχαστούν γρήγορα και ότι πρόκειται για μια δύσκολη στιγμή που θα περάσει».

-Στις 26/12 νέα επικοινωνία με την αδερφή της: «Η Εύα σκέφτεται να νοικιάσει διαμέρισμα στο Κολωνάκι ώστε να έχει ένα έσοδο. Η Μανταλένα σκέφτεται να τερματίσει τη λειτουργία της εταιρείας της».

-Στις 8/1 η Εύα Καϊλή δίνει οδηγίες στην αδερφή της για το επίμαχο USB: «Η Εύα Καϊλή δίνει κάποιες οδηγίες στην αδερφή της, προκειμένου να πάρει κάποια USB και μία συσκευή κινητού τηλεφώνου, δίπλα από τον καθρέφτη».

ΠΗΓΗ: reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X